Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm dosya uzantılarını indirme exe,rar,zip,sisx,rapid vs(browserlaunchreX)
ya arkadaşlar çıldıracam ya paso aynı mesajlar sertifika hatası da sertifika hatası!
bir gün olsun google a girip sertifika hatası çözüm falan yazmayı denediniz mi?
ne kadar beleşçi bi milletiz ya hemen herşey güllük gülistanlık olsun istiyoruz
bunu yükleyince kendi müzik çaları mid dosyalarını oynatmıyor bununla açmaya çalışıyor (n73)
fazo
Üye
sağol
jaaam
Üye
sertifika hatasi veriyo bende e71 var ve buna benzer butun programlari indirdim ama hepsinde bi sorun var yetkililerin dikkatine, telefonumuzda olmasi gereken bir prorami yukleyemiyruz lutfen bi care bulun saygilar
--------------- Ekleme ---------------
illakii her program sertifikayla calisicak diye bisey yok eger varsa bunuda cozumu telefonumzun modeline gore uyarlanirsa sevinrim basarilar
qtexx
Üye
sertifika hatası veriyo diyen arkadaşlar bu işe yeni başladınız sanırım sertifikalamanız lazım
bu program yükleyen arkadaşların ellerine sağlık fakat programları signed olarak yükleseler kimse tlfnunu hacklamak zorunda kalmaz ve konu bu kadar uzamaz bence
beluga48
Üye
usta e63 kullanıyorum.sertifika hatası diyo.yardım et lütfen bu e63 e ne tema oluyo ne böle mobil uygulamalar
eakg
Üye
sertifikaladım fakat bu sefer de kurarken güvenilmeyen saglayıcı alınan kulanılmaz gibi bir şey diyor yinede eline sağlık..
kardeş benim tel n95 8gb telefonu hackledigim halde bu süresi geçmiş diyor.tarihi geriye alıyorum bi işe yaramıyor.bu programı kuran delikanlılar yazsın