Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cers

Üye
Lütfen yardım

bende çinmalı 6600silede var telfonun içine giremiyorum ona göre program bulamadım sitede doşlatım fakat hiç bir program bulamadım bulduklarımda çalışmadı bu konuda yardımcı olurmusunuz nusaybinden almıştım telefonu bana pc sute yükleme linki verirseniz sevinirim

eda81

Üye
trident ck 2008 de titreşim nasıl kapatılırrr :S

guvengul

Üye
Trident telefonlara java yükleyemiyormuyuz yaw yada bir internet tarayıcı bir program wapte istedigimix siteyi açamıyorıs :S

fayikcifci

Üye
vertice vb 52 sesini yükseltmemiz mümkünmü

DERBEDER-34-

Üye
benimde bir sorum lacak abi ıphone benzeri
bi çin malı almak istiyorumda
ancak en çok hangisi menü olarak benziyor malum fiyatından dolayı kulanımı zor bari benzeri olsun ...

b-ercan

b-ercan

Üye
arkadaşlar digiphone k900 kullanıyorum,daha doğrusu bugün geldi telefon servisten ilk aldığımda sorunu vardı yolladık,değiştirdiler telefonu şimdi kullanıyorum telefon güzel özellikleri filan iyi ancak video formatını anlayamadım .avi uzantıları açıyor ancak pc de dosyayı ayarlayıp tekrar yolladım geçersiz video diyor bi yardımcı olun lütfen((msn vercektim ama msn de bozuk:aha: face veriiim ekleyin yardımcı olmak isteyenler:hmmmErcan koç

panter3000

Üye
kardeşim bende bi cect e71 var bu telefona oyun nasıl yükleyebilirim

karabsmk

karabsmk

Üye
bu dg67 nin duvar ekranındaki saati nasıl kaldırırız yardım lütfen.......

batuhan5533

Üye
Bu wifi TelefonLara nasıL tema atabiLiriz bilginiz warmı ?

noktapc

Üye
iyi günler ben necmettin luxus v71 model telefon aldım fakat aldığımdan beri wifi yi kullanamadım her defasında wiriles bağlanılamıyor diyor şifre doğru benim bilmediğim bir ayarımı var öğrenebilirmiyim.

sagoleman

Üye
iyi günler ben necmettin luxus v71 model telefon aldım fakat aldığımdan beri wifi yi kullanamadım her defasında wiriles bağlanılamıyor diyor şifre doğru benim bilmediğim bir ayarımı var öğrenebilirmiyim.

Wi-Fi Ayarlarından bağlantı protokolünü WEP değil Wap yap kardes... ..hocam bu arada bende ayni modeli almayi dusunuyorum, onerirmisin bi sikinti sorun varmi telefonda diger ozelliklerinde,,,

The_Omrum

Üye
Merhaba, Bende Nokia N99 Var. Ben Bu Telefonuma Msn & Oyun Atmak İstiyorum. Bu Mümkünmü?

godexx

Üye
Merhabalar bende çim malı bir nokia 8900 var menüsü biraz kötü. msn filan yükleyemedim bi türlü.. bunlaraa bir şekilde orjinal menü yüklenebiliyormu versiyon atmak veya güncellemek gibi birşey yani orjinal nokia menüsüne cevirmek mümkünmü ? saygılar

Saleeh

Üye
Merhabalar.

Bende N97 var WLAN'a tıkladığım zaman operatör hizmetlerini kontrol et diye uyarı veriyor. Ne yapmak lazım ?

uslanmaz_

Üye
MT6235 DRIVER nasıl nereden indirebilirim lütfen

kartalhakan

Üye
çin malı n97lerde de versiyn güncellemesi oluyor mu?

noktapc

Üye
teşekkürler bir sorum daha olacak ben luxus v71 destekli programlarını nerden bulabilirm

angara59

Üye
n95 pc tanıtamıyorum

taha7171

Üye
bnm cect e72 telefonum var bu telefonda dahili hafıza varmı bide oyun nasıl yükleniyor ?

forte_1_2

Üye
slm arkadaşlar wentto f003 ee sms için t9 girişi lazım yardımcı olurmusunuz

Üst Alt