Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

1ugur

Üye
Selam herkese bende bir soru sormak istiyorum
2 gün önce Trident T9 ( TURKCELL ) Aldım WLan Felan Var telefonda ama ben bi türlü Giremedim internete Ayarları felan varsa yardımcı olurmusunuz

hgurbuz78

hgurbuz78

Üye
trident w-t2 modeli hakkında şahsi görüşlerini yazarmısın (lütfen forumlardan ürün tanıtım sayfalarından ürün satış sitelerinden alıntı olmasın)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
trident w-t2 modeli hakkında şahsi görüşlerini yazarmısın (lütfen forumlardan ürün tanıtım sayfalarından ürün satış sitelerinden alıntı olmasın)

Ben burada cevapladığım hiçbir soruyu biryerlerden alıntı yapmadım.

Diğer arkadaşların sorularını da geniş bir zamanda cevaplayacağım.

sertekin

Üye
iyi günler benda v 1000 var mms gprs ayarlarını nasıl yapıcaz bilgi verirseniz sevinirim

hurdacicem

Üye
iyi günler. n 97 var çin malı. telefon defterıne gırınce kısının adını yazınca kısı gelmıyor. acaba ne ayarı yapmam gerekıyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
cect k2 oyunlarını nerden bulurum

Java Oyunlar

Buradaki 240x320 ekran boyutundaki oyunları yükleyebilirsin.

bnim telefonum wentto f64 mesene indirmek istiyorum uygun mu

Telefon modelini tekrar kontrol edebilir misin ?.

Selam herkese bende bir soru sormak istiyorum
2 gün önce Trident T9 ( TURKCELL ) Aldım WLan Felan Var telefonda ama ben bi türlü Giremedim internete Ayarları felan varsa yardımcı olurmusunuz

WLAN ile internete bağlanmak için mutlaka WLAN ayarlarından bağlantı protokolünü WEP değil WAP olarak ayarlamalısınız.

Bu tip soruları yanıtlamıyorum. Ben cevaplarımı kimseden çalarak vermiyorum. Tamamı kendi bilgilerimdir.

iyi günler benda v 1000 var mms gprs ayarlarını nasıl yapıcaz bilgi verirseniz sevinirim

Hattını söylemeden nasıl vereyim arkadaşım ?.

ASrkadaşlar ı phone benzeri w 350 telefonuma java harita yüklemeye çalışıyorum yüklemeye başlıyo telefonda Jar'da kritik bilgi eksik diye yazı çıkıyor yükleme yapmıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Tüm java uygulamalarda aynısını yapıyor mu ?. Yapmıyorsa yüklediğin harita dosyası sorunludur.

iphone w350 ile bugun bir cafenin kablosuz internetinden wifi ile bağlandım daha sonra eve geldim kendi modemimle girmeye çalışıorum modemi görüyor ancak error bağlanamıyor diyor anlam veremiyor neden olabilir?

WLAN ile internete bağlanmak için mutlaka WLAN ayarlarından bağlantı protokolünü WEP değil WAP olarak ayarlamalısınız.

çin malı digimax d100 çift hatlı tvli telfonumun şebekesi çekmiyor nasıl yapabiliriz şimdiden tşkrl

Çift hat kullanıyorsan birisini çıkarıp tek hatla dene. Yine çekmiyorsa bir teknik servise götür.

--------------- Ekleme ---------------

hocam çin malı n95 ve n96 ya wifi yüklenirmi bilgi verisen sevinirim iyi günler

Hayır yüklenmez.

failed to connect to the internet
go to with your desktop browser or contact your service provider for internet settings.
click here to start the connection test
try again

Opera Browser ayarlarından kaynaklı bir sorun olabilir. Cihazın kendi WAP tarayıcısından deneyin. Eğer yoksa Operayı tekrar kurun.

ya arkadaşlar concord e91 aldım da sessiz de titreşim yok bi sorun war mı acaba yardım edin

Bazı modellerde sessiz modunda titreşim olmuyor. Senin cihazında da olmayabilir.

Slmm...Trident CK2008 kullanıyorum..Durup dururken karşı tarafın sesi gelmemeye başladı..ne yapabilirim ????teşekkürler....

Ahize'den hışırtı sesleri geliyor mu ?. Yoksa tamamen mi ses gitti ?.

m66iye oyun nasıl yüklenir

Java Oyunlar

Buradan 240x320 ekran boyutundaki oyunları yükleyebilirsin.

arkadaşlar benim bi sorum olacak,luxus v71 telefon aldım nokıa e71 ile aynı,sorunum kablosuz ağa bağlanamama,ağı buluyo fakat bağlanamıyo neyapmam gerekiyo yardımcı olursanız sewinirim teşekkürler..

Arkadaşlar kablosuz ağ sorunu olanlar lütfen Wi-Fi Ayarlarından bağlantı protokolünü WEP değil Wap yapsınlar.

mrh bende sorayım bi soru ELF FX 101 adlı cep telefonu aldım ve program yukleyemiyorum yukluyor ama acmıyor ne yapmam lazım

Nasıl güvenip te alıyorsunuz hiç tanımadığınız markaları anlamıyorum. İlk defa bu markayı duydum. Benzin istasyonu gibi...

MerhabaLar TeLefonum Nextcom D98 TeLefonumda İnternet BağLantım yok ! Daha Doğrusu İnternete girince Geçit Bağlama yanlış diye bir uyarı alıyorum Bu Sorunu Nasıl Düzeltebilirim,? ,, Ve Msn uyumlu olduğu yazıyordu msn programı nasıl yüklerim ?

Ayarlarını tekrar yapın. Cihaz ayarlarını forumda bulabilirsiniz. | http://www.maxicep.com/java-uygulam...m-messenger-msn-programlari-burda-124259.html | Bu programlardan birisini kurabilirsiniz.

çin telefonu aldım yanlız msn yok yükleyebilimiyim acil yardım. java desteklemiyor...!!!

http://www.maxicep.com/java-uygulamalar-programlar/cep-telefonlariniz-icin-tum-messenger-msn-programlari-burda-124259.html | Sizde buradan yükleyebilirsiniz.

kardeş n95 8gp çin telefonua nasıl oyun atabilirim

Atamazsın. Javadesteği yok.

hocam bended var ama mesaj sesleri kısıtlı mp3ler mesaj sesı yapılmıyor sadece mıd den mıd 8e kadar var onlarda dandık mp3leri nsl mesaj sesi yapıcam

Çin Malı telefonlarda mesaj sesleri ön tanımlılar dışında yüklenemiyor.

slm kardeş . ya benim klavyeli E71 çin malı tel var. onda jawa ,facebook,yahoo her bişey gözüküyor ama hiç birine giremiyom nedeni ne aceba. şimdiden teşekkürler

GPRS ile bağlanacaksan GPRS, WLAN ile bağlanacaksan WLAN ayarlarını yapmış olmalısın.

kardaşler benim e71 var kartı takıyom kartı okumuyor arama yok yardımcı olsanız sevinirim bide kodları verseniz güzel olur?

Kart dediğin sim kart mı hafıza kartı mı ?. Kod konusuna gelince ben kod olayını kesinlikle onaylamıyorum. Kod verdiğim kişilerin daha sonra konuya girip telefonum kilitlendi ne yapacağım demeleri hoşuma gitmiyor.

cect k2 oyunlarını nerden bulurum

Java Oyunlar

Buradaki 240x320 ekran boyutundaki oyunları indirebilirsin.

bnim telefonum wentto f64 mesene indirmek istiyorum uygun mu

Model hatalı. Tekrar kontrol edip yazar mısın ?.

ManneR35

Üye
Merhaba Adem bey kendime telefon almak istyorum ve uzun süredir araştırıyorum istediğim modeller ,

CONCORD 5900 NEW , WENTTO F82 ,CONCORD 7700 bu telefonların hepsini araştırdım ama aklımda bir sürü şüphe var hangisi daha iyidir? yada ne kadar süreyle kullanabilirim? bilmiyorum çin malı diye almaya da korkuyorum aslında bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ..

the dej

Üye
S.A. kardeşim benimde bi ricam olacak
Benim çin malı bi MEYZU M9 diye bir telefonum var telefonda bi sıkıntı yok
Ama tek sorun internetten video izleyemiyorum buna ne yapabiliriz bi programı falan varsa bi yardımcı olursan
çok makube geçer Şimdiden saolasın..........

buzprensi_sedat

Üye
ya kardeş bende bişi sorım şimdi ben çin malı bi iphone almayı düşünüyorum 190 tl sıfır ama meil adresı felan kaçaktır kapanır dıolar işte bu yuzden tlfon kapanır dıe almıyorum ama cok ıstıyorum bı yardımcı olurmusun kapanırmı kapanırsa açılırmı..?

yenimsin

Üye
hayir bu fazla dodru degil benim tlfn trident wt2 kamerasi 2.0 yaziyor fakat 1.3 degil 2 megapiksele yakin ;)

berghaan

Üye
Vertice wifi 600 aldım.
mtk 6235 nedir ? neden bilgisayara bağladığımda kamera,com noktası,pictbridge özelliğini çalıştıramıyorum?
ayrıca Operamini ile internete giriyorum fakat flash player olmadığından netten video izleyemiyorum ?
Email i çalıştıramadım nasıl yapabilirim?
Son olarak Java oyunları ve programları yükleyebilirmiyim?
Yanıtlarsan çok sevinicem..iiaksamlar

MeCeBa

Üye
Bende de çin malı İphone var, hangi programları nereden yükleye bilirim. java var telefonda.

Slm

GARİP

Üye
CECT E71 nerenin telefonu

sophisticman

Üye
Bende trident w-t9 var.fakat internete opera ile girdiğimde flash videoları ve uygulamaları çalıştıramıyorum hangi programı nereden yükleyebilriim.
Teşekkürler..

furkan142

furkan142

Üye
Mrb.
Bende w350 çin iphona var bu telefonun dokunmatik ayarını nerden yapabilirm.Yardım lütfenn.:(

adımısenkoy11

Üye
mrhba bnm trident s193 telefonum war internete bağlanmak istiorum.Nasıl bağlana bilirim.şimdiden tşkkürler..:bilmm

semih1404

Üye
bende de n86 var best choice markalı bu telefonun internet paketini ayarlıyamıyorum nedeni nedir acaba

baba1231232

Üye
sa bende TRİDENT THL var ama bi türlü oyun yükleyemedim bi yardımcı olursan seviniirim sen bana bi yardımcı ol parası neyse vereleim şu tele oyun yüklemem lazımda elimde kaldı sne helebi yardımcı ol parası neyse halladeriz acilllll!!!!!

omergedik58

Üye
iyiakşamlar..ben telefonumu bilgisayara bağlayınca direk şarj oluyor..nasıl buna şarkı vs atabilirim.??

tayfunkurt61

Üye
S.a. Arkadaşlar

Ben ELF E71 kullanıcısıyım.Telefonum java destekliyor ve gayet güzel java oyunlar oynuyorum.Sorunum şudur telefonumda msn'ye girmek istiyorum.E-Buddy yükledim.Herhalde gprs ayarları olmadığı için açmıyor.Operatörüm Türkcell.GPRS ayarlarını nasıl yapabilirim ? Yada gprs ayarları olmadan çalışan msn var mı ?

Saygılar.

Üst Alt