trident w-t2 modeli hakkında şahsi görüşlerini yazarmısın (lütfen forumlardan ürün tanıtım sayfalarından ürün satış sitelerinden alıntı olmasın)
cect k2 oyunlarını nerden bulurum
bnim telefonum wentto f64 mesene indirmek istiyorum uygun mu
Selam herkese bende bir soru sormak istiyorum
2 gün önce Trident T9 ( TURKCELL ) Aldım WLan Felan Var telefonda ama ben bi türlü Giremedim internete Ayarları felan varsa yardımcı olurmusunuz
trident w-t2 modeli hakkında şahsi görüşlerini yazarmısın (lütfen forumlardan ürün tanıtım sayfalarından ürün satış sitelerinden alıntı olmasın)
iyi günler benda v 1000 var mms gprs ayarlarını nasıl yapıcaz bilgi verirseniz sevinirim
ASrkadaşlar ı phone benzeri w 350 telefonuma java harita yüklemeye çalışıyorum yüklemeye başlıyo telefonda Jar'da kritik bilgi eksik diye yazı çıkıyor yükleme yapmıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
iphone w350 ile bugun bir cafenin kablosuz internetinden wifi ile bağlandım daha sonra eve geldim kendi modemimle girmeye çalışıorum modemi görüyor ancak error bağlanamıyor diyor anlam veremiyor neden olabilir?
çin malı digimax d100 çift hatlı tvli telfonumun şebekesi çekmiyor nasıl yapabiliriz şimdiden tşkrl
hocam çin malı n95 ve n96 ya wifi yüklenirmi bilgi verisen sevinirim iyi günler
failed to connect to the internet
go toLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwith your desktop browser or contact your service provider for internet settings.
click here to start the connection test
try again
ya arkadaşlar concord e91 aldım da sessiz de titreşim yok bi sorun war mı acaba yardım edin
Slmm...Trident CK2008 kullanıyorum..Durup dururken karşı tarafın sesi gelmemeye başladı..ne yapabilirim ????teşekkürler....
m66iye oyun nasıl yüklenir
arkadaşlar benim bi sorum olacak,luxus v71 telefon aldım nokıa e71 ile aynı,sorunum kablosuz ağa bağlanamama,ağı buluyo fakat bağlanamıyo neyapmam gerekiyo yardımcı olursanız sewinirim teşekkürler..
mrh bende sorayım bi soru ELF FX 101 adlı cep telefonu aldım ve program yukleyemiyorum yukluyor ama acmıyor ne yapmam lazım
MerhabaLar TeLefonum Nextcom D98 TeLefonumda İnternet BağLantım yok ! Daha Doğrusu İnternete girince Geçit Bağlama yanlış diye bir uyarı alıyorum Bu Sorunu Nasıl Düzeltebilirim,? ,, Ve Msn uyumlu olduğu yazıyordu msn programı nasıl yüklerim ?
çin telefonu aldım yanlız msn yok yükleyebilimiyim acil yardım. java desteklemiyor...!!!
kardeş n95 8gp çin telefonua nasıl oyun atabilirim
hocam bended var ama mesaj sesleri kısıtlı mp3ler mesaj sesı yapılmıyor sadece mıd den mıd 8e kadar var onlarda dandık mp3leri nsl mesaj sesi yapıcam
slm kardeş . ya benim klavyeli E71 çin malı tel var. onda jawa ,facebook,yahoo her bişey gözüküyor ama hiç birine giremiyom nedeni ne aceba. şimdiden teşekkürler
kardaşler benim e71 var kartı takıyom kartı okumuyor arama yok yardımcı olsanız sevinirim bide kodları verseniz güzel olur?
cect k2 oyunlarını nerden bulurum
bnim telefonum wentto f64 mesene indirmek istiyorum uygun mu