Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

masalcı

Üye
n96 cın malı. telefona tema yukleyemıorum destekledıgı bı uzantı var mı tema yukleyebıleceım.. ve 16 gb hafıza dıo ama sdce 500 kb kullanılabılıo bunun ıcın yapablceımız bsey var mı.. ve bu tlfnu daha kullanılır hale getrmek ıcın ısletım sstmenı deıstrmek ıcın hrhngı bı yol var mı yoksa kaderıme razı olup bu tlfnu bu halıyle kullanmak sornda mıım :( ve bı de nete baglanablcek mıım bıgn bnde bu tlfnla yanı sorn ayarlarla ılglı mı yoksa tel mı desteklemıoo??

franklinda

franklinda

Üye
hayır tema ve yazılım olmaz yazılıma özel kablo ve temayada tema desteği gerekiyor. Max 500 kb veri atabiliyorsundur bir seferde yada 16gb hafıza içinde genel kullanıma bu kadar ayrılmıştır. dosya yöneticisi ayarlarına göz gezdir.

RESİVANT

Üye
S.a Kardeşim ıphone w350 telefonum var . 2 gün önce opera 5,0 yükledim telefonumda 4,2 de vardı 2 sinded sorun yoktu çok güzel çalışıyordu ama bugün teli çatığımda operaya gir diyorum . ama siyah ekran geliyor.. ana menüye dönüyör sonra facebook msn hiç bi java uygulamasına giremiyorum telefonu fabrika ayarlarına dön diyerekte denedim sonuç aynı lütfen yardım edermisiniz :S şimdiden teşekkürler !!!:ağlarım:

O.Can

Üye
selamlar ben yeni çin malı iphone aldım java desteği var 320X480 boyutundaki jar oyunlarını yüklüyorum fakat açmaya çalıştığımda açılmıyor neden acaba?

teşekkürler

franklinda

franklinda

Üye
dokunmatik bir aygıta normal java oyunları yada uygulamalarımı yükledinz bu mu neden diye düşünüyorum çünkü ıphone tarzı telefonlar genellikle java ama dokunmatiktir o nedenle dokunmatik uygulamaları yüklemelisiniz hep dokunmatik için olan şeyleri yani yada dokunmatik değilse telefonunuz daha basit şeyleri yükleyin ve daha düşük boyutlu uygulamaları çünkü sistem bu uygulamaları kaldırmıyor olabilir yani telefonunuz çin malı ve normalle yarışmasını beklemeyin.
servis imkanı veriyorsa servise götürebilirsiniz yani servisi yada garantisi varsa yetkili servise yada aldığın yereki başka bir yol yok çünkü yazılım özel bir flasher kablo ile yükleniyor ve sadece büyük işletmelerin merkez baiilerinde oluyor. en kolayı bir telefoncuya götür garantisi yoksa yükleme yapılan bir yere yeniden yüklesinler telefon yazılımını.

--------------- Ekleme ---------------

birde yüklediğiniz ek uygulamaları kaldırdı sanırsan fabrika ayarlarına dönünce kaldırmadıysa siz kaldırın ve deneyin olmuyorsa üstte yazdığım yol en mantıklısı çünkü yazılımın sağladığı java tabanı desteğini halletmiş olabilirsiniz.yani yazılım sorunu vardır ve yeniden yüklemen gerekir.

narcisus3510

Üye
adem kardeş bende digiphone dg67 model telefon var. sesi gitti. teknisyen kipinden girdim kulaklık modunda butun ses değerleri yükselttim ama ''normal modda'' ve ''ss yükseltme modunda'' harici sesi vermiyor. Bana ''normal modda'' ve ''ss yükseltme modunda'' sesin olması gerek değerlerle ilgili bilgin varsa paylaşabilirmisin?????

power_

Üye
N97i çin malı telefonum var hafıza kart ın nereye konulacagını bılmıyorum + dahili hafıza 765 kb yardımcı olursanız sevınırım

O.Can

Üye
Sizinde dediğiniz gibi dokunmatik oyunlar yükledim ama olmadı neyse dediğiniz gibi yazılımını tekrar yükletirim teşekkürler yardımınız için..

franklinda

franklinda

Üye
sim kartın yanında yada yan tarafta var elinizde mevcutsa oradaki küçük siyah deliğe takacaksınız alacaksanız montaj ettirip çalıştığından emin olun. işte mtk pro yazılım pakeyi diye bir konu var o konu içinde gerekli yazılımları verilmiştir türkçede mevcuttur faydalanabilirsiniz.

tazy

Üye
İyi Günler

Arkadaşlar ben geçen hafta çin malı iphone aldım.(almaz olaydım!...) ilk aldığım gün telefon kapandı götrdüm bataryasında sorun var dedi değiştirdi düzeldi. dün akşam kurcalıyodum telefonu öylesine bi anda gitti ekran ve sadece başlangıçtaki logo geliyordu. bugun aldığım yere götürdüm yazılımı gitmiş dedi aldı telefonu götürdü 3-4 saat sonra tekrar gittim bu telefon darbe almış,açılmış falan diye başladı saymaya =) telefonu kullanan benim bunları yaptığıma ben bile inanamadım herneyse aldım telefonu başka bir yere gittim telefonu verdim adamın dediği şey şu " yazılım yüklenmeye çalışılmış ama başarısız olduğu için şuanda bunu çöpe atabilirsin yada 1 ay kadar bir süre bekleyip yeni bir yazılım gelene kadar saklayıp tamir edebilirim "dedi...
benim sorunum şuanda tam olarak telefonda hiç bir yazılım yok...
ben bunu kendim kuramaz mıyım?
kurabilirsem nasıl yapabilirim???

Dipnot: Yoksa Katil Olacağım....

iskoc46

iskoc46

Üye
Generalin markası dst3gde hata vermiyo oyun attığımda yükleme yapmıyo simgenin üzerinde çarpı işareti var yardımlarınızı Beklerim

fullplate

Üye
Merhabalar,
ben şu anda trident w-t9 kullanıyorum. Ancak telefonum bir hat meşgulken diğerinde kapalı sinayli veriyor. Telefon iki hattın aynı anda çalışmasını desteklemiyor mu, yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor? Bir diğer sorunumsa flash gerektiren dosyaları açamıyorum sitelere giremiyorum. Nasıl Flash yükleyebilirim ve mümkünse nasıl adobe reader yükleyebilirim.
Şimdiden teşekkürler.

devran94

Üye
BENİM ORİTE KNA75D var IŞIK az kamera modülü hazır değil diğor ve wap ayarları lazım yardım lütfen

conem

Üye
selamlar arkadaşlar geçen hafta çin malı n97 aldım 2. el telefon güzel ama navigasyon nasıl çalışır anlamadım MAP a tıklayınca BU FONKSİYON ŞİMDİ KULLANILAMAZ diye uyarı veriyor navigasyon nasıl kullanılır ne yapmam gerek acaba yardım eder misiniz...

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
bende çin malı 6300 var telefon hatsız butun ıslevlerı goruyor ama hat takılınca tam acılırken ana menu gelırken kapanıyor bunun sebebı ne olabılır acıl yardımalrınızı beklıyorum

0rhun1

Üye
hocam bended var ama mesaj sesleri kısıtlı mp3ler mesaj sesı yapılmıyor sadece mıd den mıd 8e kadar var onlarda dandık mp3leri nsl mesaj sesi yapıcam

serkan2379

Üye
slm kardeş . ya benim klavyeli E71 çin malı tel var. onda jawa ,facebook,yahoo her bişey gözüküyor ama hiç birine giremiyom nedeni ne aceba. şimdiden teşekkürler

ronayın

Üye
kardaşler benim e71 var kartı takıyom kartı okumuyor arama yok yardımcı olsanız sevinirim bide kodları verseniz güzel olur?

sıddıkk

Üye
cect k2 oyunlarını nerden bulurum

suat_24_214

Üye
bnim telefonum wentto f64 mesene indirmek istiyorum uygun mu

Üst Alt