Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

blue_coquettish

blue_coquettish

Üye
Ben dg67 almayı düşünüyorum.En büyük nedeni Kayseride yaşadığım için Teknik serviste yakınımda Sar iletişim ve hoşuma gitti birazda herneyse almayı düşünüyorum ama bazı yerlerde takıldım.

Birkaç bişey sorucam
- Bazıları kamera 2.0 mp yazıyo ama 1.3 çıktı diyorlar.
- Hoparlörü cızırtılı diyorlar.
- Bide dokunmatik ya sonradan bozulurmu?
- Telefonu sallayınca müzik falan değişiyomuş galiba onunla ilgilide şunu söylüyorlar: Telefon cebindeyken sallandığında kendi kendine arama yapıyor diyolar..

Abicim bak açık konuşayım.Ben öğrenci adamım.Yani telefon alırsam en az 3 yıl falan kullanmak zorundayım.Aksi takdirde telefonsuz kalırım.

Bide 2 yıl garanti war ama garanti bitince ücretli yapmak durumundayız.Zırt bırt sorun çıkarıyorsa bu telefonlar ben servise para yetiştiremem.

Son bişey sen orjinalde hiç sorun yok diyorsunda orjinal olup olmadığını nerden anlıcaz?.Ben Direk gidip Sar dan alıcam.

By.Gecekondu

Üye
benim iphone hx 81 w350 marka bi telefonum var bu telefona program oyun vb şeyleri yükliyebilirmiyim .. teşekkürler..

TELEFON BU:

franklinda

franklinda

Üye
evet dosya yöneticisi ile yüklemen lazım file manager ile yada hafıza kartına pcden yolla cart reader ile ve tak tele yükle demen yetiyor

--------------- Ekleme ---------------

bir incele sorunsuz orjinalleri am sorun çıkınca çözülüyorda 2 yıl garantili ben E72 java falan filan tüm donanım kulaklık usb kablo sarj ve veri aktarımı için Bluetooht adaptörü pc ye 2gb kart kingston ve kart adaptörü falan 220 ye aldım ürünü bu civarda fiyatlar zaten çok memnunum ve birde oyun bile yüklü programda var. 1600x1200 max çekiyor kalite iyi 2.0 kamera güzel sayılır tel ayarları orjinalde hemen kart takılıncada ayarlı geliyor digiphone da siz ayarlatıyor yada ayarlıyorsunuz. net sorunsuz mms sorunsuz tv - fm güzel ses güzel . Orda güvenilir bir işletmeden almanı tavsiye ederim. Garanti belgesini kesinlikle tam doldurt ve sağlanan haklarını iyice öğren.

emre633

Üye
merhabalar. ben daha bu sitede yeniyim. gördüğüme göre çin malı telefonlar pek tutulmuyor. neyse soruma geleyim ; bugün bi arkadaşta digiphone T828 gördüm. çok hoşuma gitti . hem tuş takımı hemde dokunmatik. fakat bir çok araştırma yaptım bu telefon modelini kötüleyeni var iyi diyeni var ne yapacağımı şaşırdım . açıkcası bu telefondan alıcam yani . araştırdığıma göre hepsi sahte yani bi tane bile orjinal bulamadım. özelliklede JAWA desteği yok. Uzun lafın kısası ben hem orjinal sağlam , hemde JAWA destekli bir "Digiphone T828" markalı cep telefonu arıyorum.

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla : Emre KAPLAN .

franklinda

franklinda

Üye
adresini incelerseniz iyi olur distribütorü sar elektroniktir.
girip telefonları inceleyin. E72-Storm java desteklidir. E71 tam bilgim yok ama sanırsam destekliyor. Bunlardabir seçenek oluşturabilir. Dikkat etmeniz gereken husus sar güvencesiyle gelen ürünün (Digiphone) sar bayilerinden alınması yada sar güvencesini sağlayan kuruluşlardan alınmasıdır. Ben E72 den memnunum. T-tech ürünü güzel yapmış.

adresini incelerseniz iyi olur distribütorü sar elektroniktir.
girip telefonları inceleyin. E72-Storm java desteklidir. E71 tam bilgim yok ama sanırsam destekliyor. Bunlardabir seçenek oluşturabilir. Dikkat etmeniz gereken husus sar güvencesiyle gelen ürünün (Digiphone) sar bayilerinden alınması yada sar güvencesini sağlayan kuruluşlardan alınmasıdır. Ben E72 den memnunum. T-tech ürünü güzel yapmış.

emre633

Üye
merhabalar. ben daha bu sitede yeniyim. gördüğüme göre çin malı telefonlar pek tutulmuyor. neyse soruma geleyim ; bugün bi arkadaşta digiphone T828 gördüm. çok hoşuma gitti . hem tuş takımı hemde dokunmatik. fakat bir çok araştırma yaptım bu telefon modelini kötüleyeni var iyi diyeni var ne yapacağımı şaşırdım . açıkcası bu telefondan alıcam yani . araştırdığıma göre hepsi sahte yani bi tane bile orjinal bulamadım. özelliklede JAWA desteği yok. Uzun lafın kısası ben hem orjinal sağlam , hemde JAWA destekli bir "Digiphone T828" markalı cep telefonu arıyorum.

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla : Emre KAPLAN .

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Dostum, cihaz almak istiyorsan Cep Telefonları ve Aksesuarları bölümünde Alış ilanı açabilirsin. Yalnız T828 demode oldu artık. Java desteği de yok.

emre633

Üye
başka hangi modelleri tavsiye edersiniz dokunmatik ve java desteği olan

franklinda

franklinda

Üye
T-tech E72-Storm Digiphone DG67 -6800 M9 gibi

fatiher

Üye
digiphone dg67 telefonumdan 1 konu hariç memnunum sorunum şu . diyelim acil rehbere girip birini bulup aramam gerekiyor klavyedeki harfler çok küçük pratik değil bu klavyeyi programla veya başka bir şekilde büyütmemiz mümkünmü şimdiden teşekkürler..

blackmagicsamet

Üye
merhaba ben çin malı e71 kullanıyorum telefonun herşeyi çok güzel wifi de war .ama internet dili çinceydi turkçe yamak için kullandıgım operatorun wap ayarlarını girdim daha sonra wifi ile internete giremedim.sizden ricam ilk baştaki orjinal ayarlaını verebilirmisiniz?şimdiden teşekkürler:oke:

a007iphone

Üye
Merhaba, a007 (MTK6235) model bir iphone benzeri aldım. Tamamen deneysel amaçlı olarak kullanmadığım eski telefonumun imeisini bu telefonun sim 1'iyle değiştirdim. imei sorguladığımda değiştirdiğim imei yazıyor ancak operatör yine de bu geçerli imei yi tanımıyor olmalı ki hala koşullu ileti yazıyor ve görüşme başlar başlamaz telefon kapanıyor. Acaba ne yapmak gerekir?

mrtgkce

Üye
Merhaba nokia 6600 slide benzeri çift hatlı AVE SL66 model bir telefon kullanıyorum. Ana ekranda iki adet saat görünüyor. Ne yaptıysam birini iptal edemedim. Sadece tek saat olmasını ayarlayabiliyor muyuz?

Bir de bu telefonda da .nes uzantılı oyunlar çalışabilir mi?

gorkem1995

Üye
yav benim telefonum T808 Msn yi desteklemiyor desteklemesi için ne yapmam gerekiyor Yardım pls

themky

themky

Üye
arkadaşlar biraz saçma ama Meyzu M9 telefonumdan internetteki flash video veya uygulamalari nasil açarım (opera mini 5 ve 4 kullanıyorum)

fatiher arkadasim benim telefonunda harfleri kucuk ama tikir tikir yaziyorum biraz alismayi dene (boyle bir uygulama yok. zaten olmasida zor)

atakan1212

Üye
ben concord 5900 kullanıyorum oyun veya program atılıyormu birde internet avea internet ayarlarını yazarsan sevinirim şimdiden tşkürler

ceylan17

Üye
selam bende çim malı iphone var arama yapmıyor ( aramaya izin verilmedi) diyor oynarken bi ayarını değiştirdim nasıl yaptığımı bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim olmadı buna nasıl format atılır bilen varmı yada nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

dogu24

Üye
adem bnmde bır sorum olucak çin malı ıphone kullanıyorum ılk aldıgımda javada sorun yoktu şimdi java programı acınca karanlık ekran gelıo ardındanda ana menuye gelıyo bu hep bole dewam edıyo bunun bı caresı yokmu format fln atsak bu arada ayarlardan restore factory settıng dıorum yıne olmuyo lütfen cvp yazın bılıyosanız..

ceylan17

Üye
selam bende çim malı iphone var arama yapmıyor ( aramaya izin verilmedi) diyor oynarken bi ayarını değiştirdim nasıl yaptığımı bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim olmadı buna nasıl format atılır bilen varmı yada nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

serko31

Üye
s.a arkadaşlar bu dst3g java desteği var ama oyun dosyası atınmı açmıyo yüklemiyo iskoc46 da bnm abim. onun üyeliğinden göndermiştim

Üst Alt