Ben koç burcuyum Melek

Sevdiğim kız ise Akrep burcu. Kısaca anlatmak gerekirse sevdiğiniz kız akrep ise biraz ipin ucunu tutup kaçırmamanız gerekiyor.. Mesela yaptığınız şakalar, espriler vb. kırıcı ve iğrenç olmayacak akrep burcu buna çok dikkat eder xD Ona iltifat ederken çok ileri gitmeyeceksiniz eğer hoşlandığınız kız ile çıkmanın bir yolunu arıyorsanız.. Çünkü akrep burcu artık istediği gibi davranamıyacağını sezdiği için biraz soğuk durur. Koç burcunun elementi ateş, akrep burcunun ise su olduğu için teorik olarak su ateşi söndürür yani burdan çıkartacağımız ders koç burçlarının akrep burcu üzerindeki ilgi ve davranışlarında çok dikkatli olması lazım. Akrep burcu çoğu kez kendini dinletmeye yönelik davranır, hep onun dedikleri olsun ister. Bunları biraz alttan alacaksınız. Koç erkekleri akrep kızlarını biraz şımartmalıdırlar

Ama yine söylüyorum fazla değil herşeyin bir oranı olmalı :P Sevdiğiniz/hoşlandığınız akrep kızında ünlülere hayranlık varsa mesela şu an popüler olan Edward.. Onun sözlerini bulup msn nize kişisel ileti olarak yazmanızı önerimim. O zaman size daha da yakın olabilirler

Bazen sizi çıldırtabilirler beni çıldırttığı gibi

Biraz takıntıları olabilir. Börtü böcek vb.

Duyumlara göre koç erkeği ve akrep kızları mükemmel bir çift olabiliyor
Şimdilik bu kadar yeterli ...