Rica ederim
kapakli511 Üye malesef galaxy y de artmıyor basıyorum tuşlara bi şey olduğu yok swap 0 / 0 yazıyor hep
kapakli511 Üye stock rom kardeş acaba kerneli nasıl değiştirebilirim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
MaxiHan Üye Konu Sahibi Terminal den flashlayabilirsin yada odinden. Romu da değiştirmen gerekebilir ama bazı romlarda aksine performans kaybı yaşatıyor
Terminal den flashlayabilirsin yada odinden. Romu da değiştirmen gerekebilir ama bazı romlarda aksine performans kaybı yaşatıyor
CataFaLLoque Üye daha denemedım deneyip sonucu acıklarım telefona bi zarar gelmez dimi (gelmiyecegini bile bile soruyorum )
daha denemedım deneyip sonucu acıklarım telefona bi zarar gelmez dimi (gelmiyecegini bile bile soruyorum )
MaxiHan Üye Konu Sahibi swap'den aşırı bir performans beklemeyin, yinede ben performans istiyorum derseniz class10 bir kart alıp swap yapmalısınız.
swap'den aşırı bir performans beklemeyin, yinede ben performans istiyorum derseniz class10 bir kart alıp swap yapmalısınız.
2463912 Kapalı Hesap kardeş hafıza kartındakiler silinmez değil mi ? menteş21' Alıntı: kardeş hafıza kartındakiler silinmez değil mi ? Genişletmek için tıkla ... pardon galaxy y kernel desteklemiyor
kardeş hafıza kartındakiler silinmez değil mi ? menteş21' Alıntı: kardeş hafıza kartındakiler silinmez değil mi ? Genişletmek için tıkla ... pardon galaxy y kernel desteklemiyor