Tüknet gezgin internet

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Tüknet gezgin internet
gezgin internet istedığiniz adrese 34.90 tl ye ek hızmet açın türknet her yerde kullanın online işlemlerde alınabılıyor


Değerli TurkNet’li,



TurkNet hizmetini hem istediğiniz adreste hem de indirimli olarak kullanın diye artık Gezgin İnternet var! Özgür İletişim hizmetinize ek olarak 34,90 TL’ye Gezgin İnternet hizmetini istediğiniz adreste kullanın.

Genel olarak internet hizmetleri tek bir adreste sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorken, gittiğiniz farklı yerlerde mobil internet yeterli olmayabiliyor. Eğer sürekli adres değiştiriyorsanız, hafta sonlarını yazlığınızda veya ailenizin yanında geçiriyorsanız daha yüksek hızlı bir internet ihtiyacı oluyor. Ancak artı bir internet hizmeti açtırıp yüksek ücretler de ödemeyi kullanıcılar istemiyor. Bunun için artık size Gezgin İnternet hizmetini sunuyoruz. Bu hizmet sayesinde TurkNet hızına, Özgür İletişim hizmetinize ek 34,90 TL’ye istediğiniz adresten ulaşabilirsiniz.

Örneğin Özgür İletişim hizmetini İstanbul’daki evinizde kullanıyorsunuz. Yılın belirli dönemlerinde de Ayvalık’taki yazlığınıza gidiyorsunuz. Yazlığınıza Gezgin İnternet hizmeti alarak altyapınızın desteklediği maksimum hızı +34,90 TL’ye kullanabilirsiniz. Bu internet aboneliklerinizden aynı anda sadece bir tanesi kullanılabilir. Diğer adreslerdeki hizmetleriniz otomatik olarak pasif olur. Bunun kontrolü ise tamamen sizde. TurkNet Online İşlemler üzerinden eklediğiniz tüm adresleri görebilir, hangi adresi aktif etmek istiyorsanız oradan seçebilirsiniz.



Bir ana hizmetiniz bir de Gezgin İnternet hizmetiniz olduğu takdirde aylık toplam fatura tutarınız 134,80 TL olur. Ayrıca bu iki hizmet arasında ayda 4 kere geçiş yapma hakkına da sahip olursunuz.

Detaylı bilgi için Gezgin İnternet sayfamızı ziyaret edebilir, hemen abonelik açmak isterseniz de TurkNet Online İşlemler’e giriş yapabilirsiniz.

Sizlerle birlikte internette yenilikler yapmaya, her yerde yanınızda olmaya devam ediyoruz. Daha bir sürü yenilik yolda, takipte kalın!
 


Üst Alt