Tuborg Pilsener Ligden Çekildi

Sponsorlu Bağlantılar

G_Unit

G_Unit

Üye
    Konu Sahibi
Tuborg Pilsener Ligden Çekildi
Tuborg Pilsener Türkiye Basketbol Liginden çekilme kararı aldı.Kulüpten yapılan açıklamada basketbol alanındaki faaliyetlerin bundan böyle sadece altyapıda sürdürüleceği belirtildi.Kulübün basketbol konusunda en başarılı olduğu alana yoğunlaşacağı vurgulanan açıklamaya şöyle devam edildi:''Artık altyapıdaki yeteneklerin faaliyetlerini sürdürebileceği bir organizasyonla yola devam edilecektir.Bundan böyle de geçmişteki gibi yetenekli ve genç sporcuları Türk basketboluna kazandırmaya devam edeceğiz''.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Televizyonlarda alkol, sigara reklamı yapmak yasak... Ama basketbol kulüplerinin isimleri her kanalda söyleniyor. :)

Ayyaşlardan kazandıkları paraları spora mı yatırıyor bu kulüpler? :ehe:

kikaksk

kikaksk

Üye
ekonomik kriz..

prince14

prince14

Üye
aslında iyiydi yaw

o9uz

o9uz

Üye
ben çekilmesini istemezdim ülkersporun fb olması yüzünden artık ülker ürünleri kullanmıyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ben çekilmesini istemezdim ülkersporun fb olması yüzünden artık ülker ürünleri kullanmıyorum

kardeş sen msj yazarken ezbere mi yazıyorsun? yazdıgın konunun acılış tarihine bak...Devamlı ortam gerici gereksiz msj yazmayı bırakmalısın..Bunun sana hiçbir kazancı yoktur..Diğer konularda da aynı tablo..konu acılalı 3 sene olmus sen laf olsun die msj artsın diye msj yazıyorsun...Gereksiz gereksiz gereksiz...