Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTPod v3.70 Alpha 4 v3 Signed İngilizce | %100 Çalışan sürümü Günceleme: 16.01.2010
Sponsorlu Bağlantılar
archer14
Üye
bencede en iyi müzik programı anıl kardes senın telde wlan warya acaba n73 te de oluyor mu birde n73 nasıl hackleniyo yaw
bir suru uygulamayı bu yuzden yukleyemıyorum
omermuhtar
Üye
sağol kardeş
brayn09
Üye
işi bilen adam başka oluyo yaaaa
futbol123
Üye
saolasın
Tutasstes
Üye
N73 e çalışmıyor. Yüklenmede problem yok fakat açmaya gelince açılmıyor. Telefonu kapatıp yeniden açtım, programı açınca sistem hatası veriyor. İlk mesajdaki N73 ibaresini lütfen kaldırın.
jyan3333
Üye
program için saol arkadaşım... ama bir problemim var... tele yükledim ttpot'u ve patch4'ü ok sorun yok burada ttpodu açtımda açıldı müsic scan neyse taradı... ama gelgelelim oynatmaya oynatmıyor kapanıyor nedendir bi fikri oolan..?
akrep36
Üye
sağol dostum
atc66
Üye
emeğini sağlık süpersin
derek65
Üye
emeğe sağlık
sinan-19
Üye
bunun 6600 a uyumlu olan sürümünde görsellere girince şarkı fln donuyo bi bilen varsa yardım etsin lütfen
--------------- Ekleme ---------------
bu arada paylaşımın için de sağol arkadaşım
celibar
Üye
6120c'de çalışmadı.
By Kavak
Üye
kardeş bu sürümde bir sorun var, galiba tam hackleyememişler, n73 te de yüklüyor bir sorun yok ama açmaya gelince açılır gibi oluyor ama açılmıyor!
HayaLeT80
Üye
yav bi git kardeşim ya n86 ya yüklemek için 2 saat uğraştım olmadı
adamlar vermiş zaten tıkla yüklensin
emre-4444
Üye
eline sağlık...
weryansin
Üye
eliye koluya saglik gurban
HayaLeT80
Üye
yav adam akıllı başarılı net ses veren bi yazılım yokmu acaba tt de güzel ama kendi playeri kadar net ses vermiyor
nasu
Üye
saol
ghoosstt
Üye
bu programı yüklerken, mikrofona izin ver, kamerayı kullanmasına izin ver, telefon arama yapmasına izin ver gibi bir sürü soru soruyor? arka planda başka işler mi çeviriyor yoksa?
trilogyFX
Üye
İnsan tırsıyor, ne de olsa müzik çalan bir program için telefon araması kamera mikrofon konumlama bilgisi vs çok fazla yetki. Sonra faturalı hat kullanan arkadaşların başına 4 haneli problemler çıkarmasın.