TTPod v3.70 Alpha 4 v3 Signed İngilizce | %100 Çalışan sürümü Günceleme: 16.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

archer14

Üye
bencede en iyi müzik programı anıl kardes senın telde wlan warya acaba n73 te de oluyor mu birde n73 nasıl hackleniyo yaw
bir suru uygulamayı bu yuzden yukleyemıyorum

omermuhtar

Üye
sağol kardeş

brayn09

brayn09

Üye
işi bilen adam başka oluyo yaaaa :):islik

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

Tutasstes

Üye
N73 e çalışmıyor. Yüklenmede problem yok fakat açmaya gelince açılmıyor. Telefonu kapatıp yeniden açtım, programı açınca sistem hatası veriyor. İlk mesajdaki N73 ibaresini lütfen kaldırın.

jyan3333

jyan3333

Üye
program için saol arkadaşım... ama bir problemim var... tele yükledim ttpot'u ve patch4'ü ok sorun yok burada ttpodu açtımda açıldı müsic scan neyse taradı... ama gelgelelim oynatmaya oynatmıyor kapanıyor nedendir bi fikri oolan..?

akrep36

Üye
sağol dostum:oke:

atc66

Üye
emeğini sağlık süpersin:oke::oke:

derek65

Üye
emeğe sağlık

sinan-19

sinan-19

Üye
bunun 6600 a uyumlu olan sürümünde görsellere girince şarkı fln donuyo bi bilen varsa yardım etsin lütfen:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

bu arada paylaşımın için de sağol arkadaşım

celibar

celibar

Üye
6120c'de çalışmadı.

By Kavak

By Kavak

Üye
kardeş bu sürümde bir sorun var, galiba tam hackleyememişler, n73 te de yüklüyor bir sorun yok ama açmaya gelince açılır gibi oluyor ama açılmıyor! :hmmm

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
yav bi git kardeşim ya n86 ya yüklemek için 2 saat uğraştım olmadı
adamlar vermiş zaten tıkla yüklensin :D

emre-4444

emre-4444

Üye
eline sağlık...

weryansin

weryansin

Üye
eliye koluya saglik gurban

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
yav adam akıllı başarılı net ses veren bi yazılım yokmu acaba tt de güzel ama kendi playeri kadar net ses vermiyor

nasu

nasu

Üye
saol

ghoosstt

Üye
bu programı yüklerken, mikrofona izin ver, kamerayı kullanmasına izin ver, telefon arama yapmasına izin ver gibi bir sürü soru soruyor? arka planda başka işler mi çeviriyor yoksa?

trilogyFX

trilogyFX

Üye
İnsan tırsıyor, ne de olsa müzik çalan bir program için telefon araması kamera mikrofon konumlama bilgisi vs çok fazla yetki. Sonra faturalı hat kullanan arkadaşların başına 4 haneli problemler çıkarmasın.

Tarantula34

Tarantula34

Üye
N79 da çalışmıyormu?

Üst Alt