TTPod v3.70 Alpha 4 v3 Signed İngilizce | %100 Çalışan sürümü Günceleme: 16.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

Exorzist

Üye
program harika dediklerini yapınca çalışıyor yani N80 de çalıştı yalnız tek bir sorunum var o da bu telefonun ekran çözünürlüğü 352X416 olduğundan uygulama birazcık minik kalıyor lyrics modundayken tam ekran yapınca sorun yok ama liste konumundayken ufak kalıyor püf noktası varmıdır, teşekkürler...

ens onder

Üye
çok sağol ne zamandır 3250 de tam ekran çalışan ttpod arıyodum

habbuj

habbuj

Üye
güzel paylaşım denedim ama eskisi daha güzel be anıl abi bu biraz yavaş çalışıyo diğerine göre:bye2:

samoçam

Üye
arkadaşım bunun signed olanı yokmu

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler :oke:

sayi77

sayi77

Üye
N95 8 GB ta şarkıları buluyor 20sn kadar çalıyor sonra kitlenip kalıyor:nono:bi çözüm bulamadılar şu tt ye.Normalde çok güzl oynatıcı fakat illa bir sorun çıkyor
yinede sağol paylaşım için:oke:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
N95 8 GB ta şarkıları buluyor 20sn kadar çalıyor sonra kitlenip kalıyor:nono:bi çözüm bulamadılar şu tt ye.Normalde çok güzl oynatıcı fakat illa bir sorun çıkyor
yinede sağol paylaşım için:oke:

Uygulamanın alpha sürümü olduğu için bu tür şeyler çok normal daha deneme aşamasındaki sürümü kullanmayı tavsiye etmem. Saygılar.

FightCat

Üye
Biri Rompatcher Lite'ı (telefonum ancak kendim sign'larsam program kabul ediyor dolayısıyla RP Plus'ı direkt yükleyemiyorum) nasıl kuracağımı, open4all'ı nasıl yapacağımı anlatırsa ben de el kadar müzik progrmaını kullanacağım diye son 2 saattir sinir sahibi olmaktan yırtarım.

Rica minnet yardım istiyorum.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
güzel olmuş da güvenli sağlayıcı korumalı dosya yüklenemez yazıyor ne olacak şimdi 2 gündür arıyom ben şimdi buldum yüklenemez dio nasıl olacak bir anlatabilirmisiniz birdaha ?:(

enver328

Üye
dostum çalışmıyor 5800 da. güvenilmeyen kaynaktan alınan dosya yüklenemez hatası veriyor.

ffrmnn

ffrmnn

Üye
qüvenli olmayan sertifikaa

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
Deneyeceğim eline sağlık kardeşim

kamez

Üye
n79da denedim olmadı :) eline sağlık dostum .

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

semih01sem

semih01sem

Üye
bütün söylenenleri yaptım ama e60'da çalışmadı.

Üst Alt