TTPOD v3.70 Alfa13 | 10.3.2010 Cra.cked..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TTPOD v3.70 Alfa13 | 10.3.2010 Cra.cked..aNL..
Arkadaşlar Ttpod un en son versiyonu daha yeni çıktı bugun hemen sizlerler paylaşmak istedim deneme şansım olmadı.Oyuzden kesin bişey diyemiyorum.

UPDATE 10.3.2010 TTPod !!

Çeviri Google Amca:

Yakın yazı tipi düzeltmeyi
Optimizasyon eğer ekran hız geçiş vardı
Sort harfler çiftinin kaldırmak için duyarlı
N73 maske çevresel ses ve bas artırmak ekran
Koruyucu N95 Gece modu ekran
Bu sorun giderilmiştir:
Geri çekilmesinin ardından Yatay ekran onarımı, düzenin bir noktaya erişim eksikliği
Birimini onarmak N73 kazasında ayarlayın zaman sorun
Bazı modellerde kapanma uyku modu sorunu gidermek geçersiz
Restorasyon ilerleme çubuğu görüntülenemiyor animasyon sorunu takip kolları
Onarım açılış gece modu, düğme sol klavye ve basın kilitleri, ekran parlaklık sorunu için döndürmez
Doğum Sabit yazı tipi boyutunu 14th, cilt genellikle metni görüntülemek konularda yanlış olacaktır deri menü, bir
Sogou giriş yöntemi düzeltmeleri günlük seslerin kullanımı şarkı sözleri ve resim arama yapamazsınız sorunun Yapıştır işlevini kullanın
Onarım ve sınır otomatik olarak, otomatik açık görsel efekt gizlemek, görsel efekt sorunu görünmüyor
Fix yazı seti de İngilizce kelimeleri olabilirdi bölünmüş görüntü sorunları büyük
Onarım etiketini dosyaları + altında bir işareti sürekli veremiyor #
Görselleştirme kapalı tamir, geçiş görme problemleri siyah arka plan görünür
Onarım Beyaz Melody II hızlı ileri, sorunun bir parçası yansıması yanıp olacak geri sarma
1 fazla Tamir Word Grafik arama sonuçları, ne zaman son satır için imleci hareket, imleci bir satır yukarı taşımak sorun olur
Onarım sıralama listesini değiştirmek için, resmi sorunla ilişkili karışık olacağını kılavuzu
Onarım ekran arka plan inşa-resmi olarak, sorunun resmi gerilme deformasyon olacaktır gösterir
Fix özel dizin, sonunda yolu "girmezseniz \", kaydedilen yolu tamamlamak sorun değil

Not: Sistem hatasına takılırsanız
Patch 4 Run ( FOR Hacked & Unhacked ).sis yükleyin.

Şifre isterse: 16tane Sıfır (0000000000000000)

NimA79' a Teşekkürler-Thanks

Burda bir emek var Arkadaşlar konuyu begendiyseniz ve indirdiyseniz Lütfen Teşekkür Et butonuna tıklamayı unutmayınız.:bigstar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: abdn_abdn, a_gls, eses35 ve 47 diğerleri

tusubasa

Üye
allah razı olsun kardeşim paylaşmaya devam et

blackface

blackface

Üye
Ben paylasmısıtm ama konumu silmişler nedense . Önizlemedeki ve White melody II skini güzel. Teşekkürler Anıl abi :spr

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben paylasmısıtm ama konumu silmişler nedense . Önizlemedeki ve White melody II skini güzel. Teşekkürler Anıl abi :spr
Muhammed senin paylaştıgından haberim yok.
Muhtemelen link veya ön izlemeden kaynaklanan bir sebepten dolayı açılmamıştır.

lidermay

lidermay

Üye
eline sağlık dostum

birkan

Üye
bu programda parça içinde ileri geri gidebiliyormuyuz. Ben telefonda ders dinliyorum. Her ders 1 saatten fazla sürüyor. Kaldıgım yerden başlayamıyorum derse. Mesela 30 uncu dakikadan başlamak istiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Jump to time menüsünden istedigim dakika ve saniyeyi yazıyorum. oradan başlıyor. Ders için çok iyi oldu bu :d:

gevas_artos

Üye
tşkr

osmanayman

osmanayman

Üye
Denedim... Güzel çalışıyor... Şuanlık bi sorun yok... İnşallah da olmaz... Blue Dream teması da manyak bi şey... Tşk...

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

ATILIMCI

Üye
Şahane bir program. Paylaşım için sağol.

b1k1k

Üye
SAğolasın kardeşim süper bir program :)

Revengeful

Emekli Yönetici
allah razı olsun abi

haltie

haltie

Üye
eline sağlık çok güzel anıl:oke:

mupra

Üye
bu programın skinleri lazım bana bulabilir misiniz acaba?

gocadayi

gocadayi

Üye
e 63 çalışmadı - desteklenmeyen dosya biçimi diyor "SİS" dosyasına

--------------- Ekleme ---------------

E 63 kullan arkadaşlar "rar" dosyasını indirsin ben kurdum çalıştı hazır TTPOD

desteklediği modeller
N:N96/N95/N93i/N93/N92/N91/N86/N85/N82/N81/N80/N79/N78/N77/N76/N75/N73/N71
E:E75/E72/E71/E70/E66/E65/E63/E62/E61i/E61/E60/E55/E52/E51/E50
6:6790/6760s/6730/6720c/6710N/6290/6220c/6212c/6210N/6124c/6122c/6121c/6120c/6110N
5:5730/5700/5630/5500/5320/3250

ssmuho

Üye
dostum sağol.

myth_237

myth_237

Üye
Ya sevgili arkadaşlarım kafayı yicem yaaa :( Bende bu program tam ekran oluyor da olmuyor :D AÇıklık getireyim hemen. Aslında program tam ekran çalışıyor fakat 320 * 240 olarak görüntüleniyor. Güncelleyince çince oluyor. Telefonum Nokia E60 352 * 416 çözünürlülüğe sahip.

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sagol.

osmanayman

osmanayman

Üye
Ya sevgili arkadaşlarım kafayı yicem yaaa :( Bende bu program tam ekran oluyor da olmuyor :D AÇıklık getireyim hemen. Aslında program tam ekran çalışıyor fakat 320 * 240 olarak görüntüleniyor. Güncelleyince çince oluyor. Telefonum Nokia E60 352 * 416 çözünürlülüğe sahip.

Çince görünmesi yazı fontlardan kaynaklanıyor olabilir... Telefonuma ASGA Tech Quran programını yüklediğimde TTPOD da ve bazı python yazılımlarında yazı karakterleri birbirine giriyor ve çince görünüyordu... ASGA Tech Quran ı kaldırdığımda tele reset atmıştım, düzelmişti... Çünkü ASGA programı font klasörü oluşturup kendi fontlarını kullanıyordu... Ben sorunumu bu şekilde çözmüştüm... Selametle...

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt