Emeğin için Tşkler harika bir müzik çalar herkese tavsiye ederim.Yanlız 6680 de ara sıra uygulamadan çıkma sorunu yaşıyorum,bi çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
Ram sorunu olduğunu düşünmüyorum ayrıca arka planda çalışan birşeyde olmuyor kullanırken ,TTpod dan çıkarken bazende müzik çalarda dolaşırken restart sorunu oluyordu saolsun arkadaş düzeltme yapmış hemen yükleyip bakıcam
Dostum düzeltme içinde ayrıca teşekkürederim sana, hemen yüklüyorum..
--------------- Ekleme ---------------
Ram sorunu olduğunu düşünmüyorum ayrıca arka planda çalışan birşeyde olmuyor kullanırken ,TTpod dan çıkarken bazende müzik çalarda dolaşırken restart sorunu oluyordu saolsun arkadaş düzeltme yapmış hemen yükleyip bakıcam
tam olarak ne sorunun olduğu anlamadım ama benem bildiğim iki sorun vardı birincisi arkadaşlarında dediği gibi liteye eklenilen müziği silmeye kalktığında atıyordu ikincisi şarkı sözü indirme bölümünde menü tuşuna bastığında atıyordu düzeltme dosyasını yüklediğinde her iki sorunda ortadan kalkacaktır...
Ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlarından dolayı teşekkür ederim hepinize iyi kullanımlar.