TTPod v3.60 English +14 Skin +20 Renkli Efekt Entegreli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.60 English +14 Skin +20 Renkli Efekt Entegreli
TTPod yeni sürümü v3.60 bir önceki sürümü olan v3.51'den daha şık gösterişli ve daha hızlı şimdilik ingilizce versiyonu ile deneyin yakında türkçeleştirme yapılacaktır.
Program imzasızdır imzalayıp kurun.



System hatası alan arkadaşlar bunuda yüklesinler: http://www.maxicep.com/attachments/29864d1253738260/

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin
 

Ekli dosyalar

Tepkiler: TatCeL, memmingen, semazen13 ve 12 diğerleri

MuratU

Üye
Çok sağol ama kuramıyorum N96 var tecrübesizim bu konularda korumasız güvenilmeyen diye uyarı veriyor. Yardım edebilirmisiniz.
 

Mehmet

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık
 

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum Bu Ne Hız Maaşallah

Gece Yattık Çince ,Sabah Kalktık İngilizce ..

Ellerine , Yüreğine Sağlık .. 10 Numara Yine
 
çok teşekkür ederim ingilizce olması çok hoş benim için elinize sağlık!
 

ss06

Üye
dostum program kendi kendine kapanıyo bilginiz olsun deneyim n95
 
Arkadaşlar Telefonum n95 8gb TTpod un 3.3.1 sürümü hariç hiç birinde ekolayzer kuvvetlendirme çalışmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
 
Arkadaşlar Telefonum n95 8gb TTpod un 3.3.1 sürümü hariç hiç birinde ekolayzer kuvvetlendirme çalışmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
aynı sorundan ben de muzdaripim. e71im de de aynı sorun var, e63 de de, hatta kendi playerı dahil hiçbir playerda ekolayzır çalışmıyor çok sinir bir durum, araştırdım, nokia firmware hatasıymış, lcg jukebox da bu sorun yok ama dahili ekolayzırı var çünkü.

sadece bu yüzden lcg jukebox a mahkum durumdayım, onda da ses kısık zaten
 

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar probleminizi anlıyorum fakat programda bir değişiklik yapmadım sadece farklı skinler ve efektler entegre ettim benim telefonum 6120 classic bende sorun yok. Bu sürüm beta zannedersem final sürümü çıkarsa eklerim. Sorunlarınız için ayrıca ilgileneceğim.
 
sorun programdan değil zaten sana lafım yok her programda aynı sorun var bende, nokia güncellemeyi düzgün yapamamış
 
ttpod 3.3.1 de herhangi bir sorun yok bu sürümden sonra çıkanlarda var sanırım sadece 3.60 da değil... gece n73 de denedim 3.51'i onda da ekolayzer kuvvetlendirme çalışmadı... Paylaşım ve ilgi alaka için teşekkürler.
 
dostum peki n73ünde standar müzik çalıcı ya da diğer çalıcılarda ekolayzır çalışıyor mu ?
 

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler bendede blutut gönderme hatası var hiç bir sürümde gönderme yapmıyor ttpod güncelledikçe batıyor v3.3.1 en iyi sürümdü hala en iyisi diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...