TTPod v3.40 İçin 38 Skin 18 Açılış Resmi (Tek Paket)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.40 İçin 38 Skin 18 Açılış Resmi (Tek Paket)
ARKADAŞLAR TÜMÜNÜ TEK TEK DENEDİM SORUN YOK GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR.

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, Flashtecker, joe34 ve 18 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Güncel paylasım için teşekkürler Mahmut ;)

ITURKI

ITURKI

Üye
Arkadaş gercekten Çok güzel çalışmaların var.. Paylaşım için teşekkür ederim...:oke:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

Fatih BaKeR

Üye
Türkçeleştirmeyi sen mi yaptın?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş benim işim modifiye türkçeleştirme baya zaman alıcı bir şey değmez çünki sürekli güncelleniyor. İlerde kimsenin türkçeleştiremediği önemli bir program olursa o zaman uğraşırım.

gececi1

Üye
ustam n80 lere bekliyoruz

sabri04x

sabri04x

Üye
:oke:teşekkürler maho

anqaralı

Üye
ark. çok harika olmuş ama birde resimdeki yazı fontu ney onu söyleyebilir misin? N73üme yapacamda

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca burdaki temayıda nerden bulabiliriz?

oguziverson

oguziverson

Üye
en iisi :coold: paylaşım için saol

cm_vrn

cm_vrn

Üye
kardeş ben n73 e attım dosyaları uygulama yöneticisinden yükle uyarısı geldi uygulama yöneticisinden yüklemeye çalıştım yükleyemedim nasıl yükleyebilirim acaba

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kardeş bununda sertifikalı halini yapcakmısın diğerini yapmıştın da çok güzel olmuştu :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben n73 e attım dosyaları uygulama yöneticisinden yükle uyarısı geldi uygulama yöneticisinden yüklemeye çalıştım yükleyemedim nasıl yükleyebilirim acaba

Kardeş bununda sertifikalı halini yapcakmısın diğerini yapmıştın da çok güzel olmuştu :)

xJemx : Kardeş sadece telefon hafızasında çalışıyor hafıza kartına atmışsındır orada belirttiğim gibi telefon hafızasına atacaksın yani C:/ ye çıkaracaksın dosyaları. Başka kurulum şekli yok şimdilik en iyi yöntem bu.

(MC)_Paradox : Bunuda sertifikalı yaptım kurulum dosyası yani sisx dosyasını sertifikaladım ama malesef sisx dosyası içindeki yazılımlar dll,exe gibi olan yazılımlar imzasız olduğu için telefon programı yüklemeyi durduruyor. (Gerekli uygulama erişimine izin verilmedi) bu hatayı veriyor o yüzden program için konu açmadım.

realist47

Üye
birde buna uygun skin bulsam n80 352x416 :(

sabri04x

sabri04x

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
(MC)_Paradox : Bunuda sertifikalı yaptım kurulum dosyası yani sisx dosyasını sertifikaladım ama malesef sisx dosyası içindeki yazılımlar dll,exe gibi olan yazılımlar imzasız olduğu için telefon programı yüklemeyi durduruyor. (Gerekli uygulama erişimine izin verilmedi) bu hatayı veriyor o yüzden program için konu açmadım.

Olsun kardeşim yine de uğraşmışsın belli ki .... Canın sağolsun :)

merty24

merty24

Üye
saolasın

ardaaga

Üye
çok tesekürler ama birtürlü kuramadım daha ayrıntılı anlatırmısın

cm_vrn

cm_vrn

Üye
saolasın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt