TTPod v3.3.1 Sertifikalı Türkçe Patch Ve 8 Skin Entegreli+(Visuals Efekt)

Sponsorlu Bağlantılar

onexey

Üye
E72 de denedim sorunsuz yüklendi.ama sanırım flac desteği yok telefondaki flac şarkıları çalmadı.

swango

swango

Üye
Program sertifikalyıp kuruyorum sorunsuz bi şekilde fakat açmaya çalışıtğım zaman system error hatası veriyo,,,yardımcı olur musunuz...

harbiabi

harbiabi

Üye
helal olsun sana arkadaşım.emeğine sağlık.bende e66 var denicem umarım çalışır.

babaking06

Üye
tşkkr

salih_4747

Üye
orjinali için skini bizim mi atmamız gerekiyor *???*

miromert

Üye
Emeğine sağlık kardeş, çok teşekkür ederim.

hercay_

Üye
TTPod v3.3.1 Sertifikalı Türkçe Patch bu programda sertfika sorunu var yüklemede sertifikada sorun çıkıyor lütfen sorunu giderin arkaşlar

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
eline sağlık bu arada size sisx veya sis die uzantıları sertfikasını 2033 yılına kadar yükseltme pıroramın ismini verim siscontents132.zip şu isim maxicep sitesinde mevcut bi arkdaş baylşmış

gdb888

Üye
Ellerine sağlık arkadaşımm... :)

similey76

Üye
kardeşim şimdiden teşekkürler eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler kardeşim eline sağlık

SkyLineX

Üye
Bende sertifika hatası veriyor neden acaba :S telefon yeni güncelli ne yapmam gerek

halil_sav

Üye
ellerine sağlık yükleniyor inşallah çalışır bende

seytan99

seytan99

Üye
kardeş emegine ve eline sağlık

kral7

kral7

Üye
Teşekkür

red-soldiers

red-soldiers

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

sawyer32

sawyer32

Üye
OS 9.1 (E63-E71) için çalışır mı ?? malum onlar 320x240 ... :/

kickers34

Üye
n79 telefona dosyayı yuklemek istedigim zaman durum barının en sonuna geldiginde yuklenemiyor yazısı geliyor neden acaba

edarguner

edarguner

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım

seyrisefa

Üye
Arkadaşlar benim bir problemim var. :) programı daha önceden kurmuştum ve çok güzel çalışıyordu bugün sabah tekrar çalıştırmayı denedim ikonu seçtikten sonra açılış ekranı görünüyor ama ne yazıkki program çalışmadan tekrar uygulamalar menüsüne geri dönüyor. Kaldırdım ve tekrar kurdum ama yine başarısız. Bu entegreli olanı kursam acaba normale dönermi?
tel Nokia N86

Üst Alt