lonelyy_8935 Üye kardeşim sorunu halettim cok cok cok cok cok teşekkür ederimmm süpper bi program tam aradığım program perfect!....
kardeşim sorunu halettim cok cok cok cok cok teşekkür ederimmm süpper bi program tam aradığım program perfect!....
alex_ Üye kardeş ben bunları alıyorum atıyorum ama çaışmıyor ttpod içinde ayrıca gözükmüyor temalara giriyorum attıgım skinleri göremiyorum sorun nerde acaba?
kardeş ben bunları alıyorum atıyorum ama çaışmıyor ttpod içinde ayrıca gözükmüyor temalara giriyorum attıgım skinleri göremiyorum sorun nerde acaba?
s3Fo Üye Gerçekten müthiş bi arşiv tebrikler ve teşekkürler fakat ufak bi sorunum var ttpod 20 skinden fazlasını görmüyor acaba nası bi yola başvurmalıyım?
Gerçekten müthiş bi arşiv tebrikler ve teşekkürler fakat ufak bi sorunum var ttpod 20 skinden fazlasını görmüyor acaba nası bi yola başvurmalıyım?
Favorite Üye Konu Sahibi s3Fo' Alıntı: Gerçekten müthiş bi arşiv tebrikler ve teşekkürler fakat ufak bi sorunum var ttpod 20 skinden fazlasını görmüyor acaba nası bi yola başvurmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Programın desteklediği skin sayısı 20'dir daha fazlasını göstermez.
s3Fo' Alıntı: Gerçekten müthiş bi arşiv tebrikler ve teşekkürler fakat ufak bi sorunum var ttpod 20 skinden fazlasını görmüyor acaba nası bi yola başvurmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Programın desteklediği skin sayısı 20'dir daha fazlasını göstermez.
>Pessimistic. Üye bence sen ttpod ile ilgili herseyi bi konuda topla üst konu yapılsın süper ya senn verdgn ttpod yuklendi skinleri attım manyak bsey
bence sen ttpod ile ilgili herseyi bi konuda topla üst konu yapılsın süper ya senn verdgn ttpod yuklendi skinleri attım manyak bsey
sahismail21 Üye kardeş ellerine sağlık. süper bişey yapmışın vallahi ellerin dert görmesin. al bendende bi teşekkür...
kardeş ellerine sağlık. süper bişey yapmışın vallahi ellerin dert görmesin. al bendende bi teşekkür...