TTPod v0.9.2 En İyi Java Müzik Çalar, Mp3 Player

Sponsorlu Bağlantılar

en2eylul

Üye
ya baya güzel prgram ama sürekli uygulama erişimi istiyo sinir ediyo bunu nasıl halledebiliriz yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

ruzgarvolkan34

Üye
tesekkürler

ulas233

Üye
ty babos

Venqeful

Venqeful

Üye
tşkler güsel uygulama :oke:

halil96

halil96

Üye
Çok Sağol 6300'da Denendi, Çalışıyor...:oke:

finisher18

Üye
3500da dzqn çlşr mı???

hakow

hakow

Üye
Geçende İndirmiştim Ama Yanlışlıkla Silmiştim saol Tekrar Buldum ÇOOOOOOOOOOOOOOOk İşime yaradı!!!!!!!!!.........

Flashtecker

Flashtecker

Üye
teşekkürler

gisland

Üye
teşekürlergüzel bir paylaşım

suat_511

Üye
sağol

pecxam

Üye
ttpot uygulamasının kullanıcı verileri okumasına izin verilsin mi diyor evet diyorum devamlı aynı sey tekrarlıyor.... ne uapmalıyım..

köle

Üye
arkadaşlar önceden ttpod kullanmıştım..
telden silinmiş.. şimdi tekrar aynı versiyonu istiyorum bulamıyorum.. bilmiyorumda
ama açılış sayfasında ttpod by aşkım gibi bişey yazıyodu
bilen bulan hatırlayan bi link verirse çok mutlu olurum ya..

B4H4DIR

B4H4DIR

Üye
sagol ben de bunu arıodum emeğine sağlık

B4H4DIR

B4H4DIR

Üye
6300 da olurmu yoksa s60 için mi

yunusbabaaaa

Üye
ya arkadaşla ben bu poroğramı indirdim ama bi türlü çaliştıramadım telefonm nokia 6300 bi yardmcı olursanız sevinirim.poroğram duruşu ile harika emeğine sağlık kardeş bi de kullansam süper olacak.

yami0064

Üye
lan gibi program çalısmıo

llanlll

Üye
Biri şu programın erişim izni olayının nasıl hallediliceği cevabını verebilirmi ?

contrary25

Üye
teşekkürler

lrdofstn

lrdofstn

Üye
çok güzel yükledim ancak. 6710 navigatör var bende dep telefonumdaki dosyalarda müzik araması yaparken her dosya ve içindeki her müzik vs için ayrı ayrı izin istiyor. bu benim telefonumdan kaynaklanıyor. topluca izin verme de yok. bunun bir çözümünü bilen var mı?

messevim

messevim

Üye
7610 da çalışıyormu

Takipçi Satın Al

Üst Alt