TTPod 6.5 Türkçe [ÇEVİRİ]

ekolayzırı kendin ayarlamama sorunu var sadece kayıtlı ekolayzırlar çalışıyor.

kardeşim eline sağlık güzel olmuşta kullanıcı adı girişi yaparken hata veriyor bilgin olsun

Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık güzel olmuşta kullanıcı adı girişi yaparken hata veriyor bilgin olsun

farkındayım o imzalamadan kaynaklanıyor, apkyi kendim açıp düzenlediğim için orijinal olarak imzalayamıyorum. imzalasam da uygulama yüklenmiyor. şimdilik bu şekilde idare edeceğiz. ama çok da önemli bir şey değil.

yine de sana görünüş olarak sorun yaratıyorsa onu giriş/kayıt yerine hoşgeldin olarak düzenleyip estetik bir görünüm kazandırabilirim. birazdan upload ederim.
ekolayzırı kendin ayarlamama sorunu var sadece kayıtlı ekolayzırlar çalışıyor.

ekolayzeri zaten kafana göre ayarlamıyorsun, normalde de yok böyle bir şey. güçlendir kısmından biraz ayarlarıyla oynayabilirsin ama tamamen bir etkinliğe sahip olamazsın. oradaki hazır ekolayzer ayarları profesyonel akortçular tarafından hazırlanıyor. ve yüzlerce ekolayzer ayarı var. birini sec kullan.

Tepkiler: yaren_dede

Olurmu kardeş ayarlayabiliyorsun daha önceki sürümlerde yapabiliyordun. eline sağlık diğer çevirilerde hata vermişti bunda yok ama ekolayzır bölümünde sorun var,mavi neon gösterge pop rock vs seçtiğinde hiç hareket etmiyor. özel bölüme basınca ekolayzır görünüp kendin ayarlayabiliyorsun ama o bölüme bu programda giremiyorsun.

Konu Sahibi

Eğer sorunlu ise neden kaynaklandığını bilmiyorum, eğer orijinal sürümde oluyor da çeviri sürümde olmuyorsa uğraşsam düzeltebilirim ama değmez bence uzun zaman alır. Ekolayzır kısmında aşağıda Tümü yazan yerden efekt seçimi yaparsan eğer, yukarıdaki mavi neon göstergenin pop, rock vs sectinde hareket ettiğini göreceksin. Ama resme tıklayınca olmuyor nedense. Yeni TTPod versiyonu çıktığında güncellerim orayı da.

Tepkiler: sabricankan

rcpgnc

Üye
Eline sağlık kullanışlı olmuş

eline sağlik karaman 10 numara programmiş

FeLonieS

Üye
Çok harika, paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

Bu konunun sabitlenmesi gerek bence. Gayet güzel bir uygulama. PowerAmp kullanıyordum buna geçtim.Ancak kullanıcı girişinde sorun çıkıyor herkeste aynımı?

Emegine saglık dostum. 6.6 sürümü icinde çeviri bekliyoruz

tayren

Üye
tesekur
tesekürler guzel olmus

matomik

Üye
Teşekkür ederim.
En beğendiğim sürümlerden biriydi. Acaba son versiyonunu Türkçe'leştirirken yine aynı zahmete katlanman gerekecek mi. Yoksa elindeki modlu dosyayı kullanabilirmisin.

kadirgm

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım..