plusnettr
Üye
Evet sonunda dün itibari ile TTNET ten kurtulmuş bulunmaktayım. Kendimi su altında kalmak üzere olan adadan botla alınmış gibi hissediyorumAna bayiiden hat kapatma belgesini aldıktan sonra eve gelip modeme baktım 7 yıllık üyeliği bir anda DSL sinyalini keserek bitirmişler. Ayın 1inde iptal ettirdiğim için faturada yollayacaklarmış ödedikten sonra geri alabiliyormuşuz bekleyip göreceğiz. Darısı diğer TTNET zedelerin başına. Santrale uzak olmayanlara selamlar
TTNet iptal ettirmiştim, 1 hafta sonra arayacaklar dendi ancak hiç aramadılar. TTNet sitesine giriş yaptığımda üye değilsiniz diyor, önceden online işlemlere giriş yapabiliyordum. Acaba iptal olmuş mudur20 gün önce iptal ettirmiştim.
Kota sorgulama sayfasına girişi deneyin. Oraya da sokmuyorsa kurtulmuşsunuz demektir. Bizi de 7 gün içinde arayacaklarını söylediler hala bekliyoruz kene gibi bunlar tam bir kan emici kene
Bu hizmetten sadece TTNET ADSL müşterileri faydalanabilmektedir. İşleminize devam etmek istiyorsanız lütfen ‘Üyelik Bilgilerim’den ADSL Kullanıcı Adı ve Şifrenizi güncelleyin. TTNET ADSL Kullanıcı bilgileriniz ile ilgili destek almak için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
UyduNet
en iyisi bu mu
uydunet kullanıyorum mutluyum
en iyisi bu mu
en iyisi bu mu
Sınır Yok Fakat Kotayı Aştınmı Kota Başı 3 TL Sen Düşün Artıkbu turkıyede ıyısı yoktur kımse ıçın en azından hepsını deneyenler ıçın ama en azından uydu net sınırsız da hız sınırı yok
Sınır Yok Fakat Kotayı Aştınmı Kota Başı 3 TL Sen Düşün Artık
Ben memnunum desem kızmazsınız sanırım4 senedir kullanıyorum bir sıkıntım olmadı..Fiyat konusunda biraz pahalı...
Fiyat konusunda biraz pahalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?