TTNETten 2 Aylık Bedava İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TTNETten 2 Aylık Bedava İnternet

TTNET, Türkiye genelinde interneti olmayanlar için 2 ay sınırsız ve ücretsiz internet hizmeti sunduğu kampanyayla, eve veya ofise internet bağlatmak isteyenlerin karar vermesini kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 2 ay boyunca internet hizmeti ücreti, bağlantı ücreti, vergiler ve modem ücreti alınmıyor.

Evinde internet bağlantısı olmayanların karar vermesini kolaylaştırmak ve internetin sunduğu olanakları her kesimle buluşturmak için başlatılan bu dev kampanyadan iş yerleri de faydalanabiliyor.

Kampanyaya katılmak için 24 ay taahhüt verilmesine rağmen, internet hizmeti almaya devam etmek istemeyenler deneme süresi içinde internet hizmetini herhangi bir ücret ödemeden veya herhangi bir yükümlülük altında kalmadan iade edebiliyorlar. Bu durumda kullanıcılardan sadece ücretsiz olarak aldıkları modemi iade etmeleri bekleniyor.

“İnterneti Denemesi Bedava Kampanyası” hakkında bilgi almak ve kampanyadan faydalanmak isteyenler TTNET Satış Noktalarından, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’nden veya adresinden başvuru yapabiliyor. Kampanya 30 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek.​

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
güzelmiş ama inşALLAH acısını çıkarmazlar:dry::P:

• Beğen
Tepkiler: ali601
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
24 Ay diyor, daha nasıl çıkarsınlar. 2 sene köle oluyorsun. Hoşuma gitmedi. Kaşıkla verip tencere ile alacaklar. :alkis

• Beğen
Tepkiler: ali601
India

India

Üye
acı çıkartmak ttnetin işi

caglet

caglet

Üye
ama 2 ay içinde vazgeçmek bedava .. işinize yarıyabilir :D:D:D:D:ehe

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kullanın vazgecın bırader:ehe

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ttnet sonradan tepene ckanlardan.kesn bsey var bunda:ehe:

• Beğen
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bunda tuzak olabilir bence 2 ay bedava kullandırıp vazgeçmene izin vermezler gibime geliyor. yada daha yumuşak kampanya yapmaya teşvik ediyor internet şirketlerini. belki gerçektren bi güzellik yapmak istiyorlardır :P:(h):naughty::aha::hmmm

caglet

caglet

Üye
Her şeyde birşey asramaya gerek yok :D adam kendine güvenmiş benim internetim çok güzel kullanan vazgeçemez demiş.. teşvik olsun diyede bunu yapmıs bence

futbol123

futbol123

Üye
Göz boyuyorlar kanmayın 2 senelik seneti imzalatıyorlar :off:

phasan

phasan

Üye
müşteriş kaybedince napsın bedava yapı verdi ttnet interneti

ferdigecici

Üye
Bugün kullanmaya başladım kampanyayı. şu an onun sayesinde yazıyorum zaten :) 2 Ay boyunca kesinlikle ücret ödenmiyor alırkende iade ederkende. Talimatları okuduk ki zaten açtırdıgımız kişi tanışımız. yani 2 ay kullanmak isteyen 1 tl bile ödemeden modemide içinde alabiliyor :)

'Patron

'Patron

Üye
Bende enkısa surede alıyorum supermiş.

Nef'i

Nef'i

Üye
kesin bir kazık var :hmmm

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
thanks

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bizim Moderatörlerden ' KalendeR ' aldı bugün. Dün başvurdu bugün çektiler. Yarın bende başvurumu yapıyorum, neti olmayanlar kaçırmasın bu fırsatı.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bizim Moderatörlerden ' KalendeR ' aldı bugün. Dün başvurdu bugün çektiler. Yarın bende başvurumu yapıyorum, neti olmayanlar kaçırmasın bu fırsatı.
Kolunuzu kaptırmayın abi bunlara :D

Alın turkcellsuperonline fiber :D Keyfinize bakın :D Sabit hız , sabit hizmet :D

phasan

phasan

Üye
alin kullanin 2 ay sonra kapatin ama once reklam reklamlarini videoya kayit yapin sonradan supriz fature gelince sasirmayin

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Kesintisiz Net Ttnet Yasasın Ttnet Dersem

:sopa:

Galiba Beni Doversiniz :D:D:D:D:D:D :d::ehe

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
sözleşme imzalatmıyorlarmı ? imzalıyorsanız unutun vazgeçmeyi :-))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...