futbol123
Üye
heralde laptobu bile vardeden hala nette mi takılıyor![]()

teşekkürler mert sanada tavsiye ederimhayırlı olsun

onu iptal ettirmen gerek ama
ttnet zyxel
heralde laptobu bile vardeden hala nette mi takılıyor![]()

teşekkürler mert sanada tavsiye ederimhayırlı olsun

ttnet zyxel
evet cezasıda varmış her neyse banane benim değil sonuçtaheralde laptobu bile var
teşekkürler mert sanada tavsiye ederim
şirketin 
evet cezasıda varmış her neyse banane benim değil sonuçtaşirketin
![]()

Gayet güzel superonline, internet hızı tatmin edici, kesilme ve benzeri olaylar olmuyor.Herkese tavsiye ederimteşekkürler kardeşimsuanda mutlumusun superonline dan?
teşekkürler kardesim inşallah ikna edersin..![]()

teşekkürler abi sanada tavsiye ederim..Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan keyfini çıkar.

ama kota olayı var işteGayet güzel superonline, internet hızı tatmin edici, kesilme ve benzeri olaylar olmuyor.Herkese tavsiye ederim![]()

Evet kotalı olunca gerçekten kötü oluyor.İnsan kendini özgür hissedemiyorteşekkürler abi sanada tavsiye ederim..
ama kota olayı var işte![]()

Evet kotalı olunca gerçekten kötü oluyor.İnsan kendini özgür hissedemiyor![]()

yok ben vodafone cepnetten memnunumteşekkürler sizede tavsiye ederim..![]()

Hız ne kadar kardeş Sınırsız da ? Ben de 1 Gbyte kotalı 1 Mbyte hız var, son derece memnunum. Kullanmadığım zamanlar sadece 16 TL. ödüyorum, geçenlerde 8 Gbyte'ı geçmişim 42 TL. ödedim, hiçte sorun olmadı, kullandığın kadar öde mantığı ...tavsiye ederim uydunet i kota derdin yok bugun film bile izledim takılmadan![]()
bendede var çok yavaş"insanı cıldırtıyoryok ben vodafone cepnetten memnunum![]()

hızı 1megabit kardeş gayet hızlı diyebilirim. sınırsız 29tl wifi modem hediye ve 2 ay para almıyorlarHız ne kadar kardeş Sınırsız da ? Ben de 1 Gbyte kotalı 1 Mbyte hız var, son derece memnunum. Kullanmadığım zamanlar sadece 16 TL. ödüyorum, geçenlerde 8 Gbyte'ı geçmişim 42 TL. ödedim, hiçte sorun olmadı, kullandığın kadar öde mantığı ...
o çok yavaş kardeş video bile izlenmiyor 5dk lık bir videoyu 15dk da yüklüyorEn iyisi ben cepnette sürünüyorum hala![]()