TTNet Telefonsuz İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tonyalikerem

Üye
    Konu Sahibi
TTNet Telefonsuz İnternet
Yurtda kalıyorum ve yurt müdürüyle oturup konustuk yurdun ilk senesinde TTnet Sınırsız internet kullanıyorduk ve dagıtıcılarla her kata dagıtım yaptık 6 kat 12 daireye ve net yavas oldugundan verim alamadık.Bu sene UyduNet aldık 2 üyelik ve 6daireye 1modemden dagıttık diger 6 daireye de diger modemden dagıttık fakat bu seferde net gidip geliyo anlıcagınız verim alamadık ben de düsündüm ki her daireye bir ttnet modemi alsak 1 dairede 10 kişi kalıyor 12 modem hattıyla sorun çözülür mü müdürün tek korkusu her modem için ayrı telefon hattı mı acılacak diyor bi ara duymustum telefon hattı almadan internet baglanıyo diye öyle birşey var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim...

badmus

badmus

Üye
her modem icin ayri telefona gerek yok. modem satin alip takabilirsin ama 1 telefon hattinin tum binaya dagitilmasi lazim.

tonyalikerem

Üye
    Konu Sahibi
her modem icin ayri telefona gerek yok. modem satin alip takabilirsin ama 1 telefon hattinin tum binaya dagitilmasi lazim.

telefon hattı tüm binaya dagıtılır tamam onda sıkıntı yok peki bir telefon hattına 12 tane internet acılınabilir mi?

çomolokko

Üye
1 tane ttnet fibernet size yeter yada 2 :) 100 mbps hız sınırsız 120 tl galiba telefonada gerek yok yalıninternet diye bişey var ttnette yardımcı oldu mu ?

tonyalikerem

Üye
    Konu Sahibi
onu bende düsündüm manisaya daha fibernet uygulaması gelmedi =))

çomolokko

Üye
hadi ya yazık olmuş burda adamlar uçuruyo resmen (istanbul) ⡒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt