TTnet, nerde internet?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
TTnet, nerde internet?
Arkadaşlar ev ahalisi olarak ttnet sınırsıza geçtik, fakat 50 tl olması gereken fatura 75 tl geldi. Görevliyi aradım kotayı aşmışsınız dedi. Aklım karıştı benim. Alırken sınırsız diye aldık. E kota nerden çıktı? :bilmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
onu musteri hizmetlerine sormadinmi

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Belki Bu Aydan Sonra Sinirsiz Aboneliqiniz Baslar ..

Buyuk Ihtimalle Budur .. :oke:

PME 4L

PME 4L

Üye
Bir ttnet vakası daha : )

• Beğen
'Sefer

'Sefer

Üye
tüketici haklarına şikayet et :)

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
tüketici haklarına şikayet et :)

Ben bu işlerin içindeyim ama inan hiç uğraşasım gelmiyor. :/ 25 Tl sorun değil öderimde. 3. ay böyle gelirse artık yolunu tutarım mahkemenin.

'Sefer

'Sefer

Üye

Ben bu işlerin içindeyim ama inan hiç uğraşasım gelmiyor. :/ 25 Tl sorun değil öderimde. 3. ay böyle gelirse artık yolunu tutarım mahkemenin.

tut tabiki o 25 tl ye muhtaç olan milyonlarca insan yaşıyor bu dünyada

• Beğen

e.c

Üye
Arkadaşlar ev ahalisi olarak ttnet sınırsıza geçtik, fakat 50 tl olması gereken fatura 75 tl geldi. Görevliyi aradım kotayı aşmışsınız dedi. Aklım karıştı benim. Alırken sınırsız diye aldık. E kota nerden çıktı? :bilmm
abla bizdede öyle gelmişti ama bağlatma ücreti dediler..zaten bağlıydı kimse gelmedi demiştik bağlantı ücreti dediler gene :off:

• Beğen
Twitter

Twitter

Üye
Olacak iş değil ama belki geçerken yanında modemdir ya da bağlantı ücreti gibi bir şeyler aldınız, verdiler mi?

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

tut tabiki o 25 tl ye muhtaç olan milyonlarca insan yaşıyor bu dünyada

Doğru söylüyorsun. :/

- - - Eklendi - - -

abla bizdede öyle gelmişti ama bağlatma ücreti dediler..zaten bağlıydı kimse gelmedi demiştik bağlantı ücreti dediler gene :off:

Of lanet ttnet. Her seferinde almayacağım diyorum gene gidip bağlattırıyorlar bana. Superonline geçicem bu sefer.

- - - Eklendi - - -

Olacak iş değil ama belki geçerken yanında modemdir ya da bağlantı ücreti gibi bir şeyler aldınız, verdiler mi?

Tv paketi de daih 50 tl idi sadece.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer

e.c

Üye

Doğru söylüyorsun. :/

- - - Eklendi - - -

Of lanet ttnet. Her seferinde almayacağım diyorum gene gidip bağlattırıyorlar bana. Superonline geçicem bu sefer.

- - - Eklendi - - -

Tv paketi de daih 50 tl idi sadece.
yapcak bişey yok abla gene ttnete muhtacız :/

• Beğen
Twitter

Twitter

Üye
Aldığınız ttnet aboneliğinizin tam adı nedir yani "akıllı evim ttnet paketi"gibi bir şey mi?

Türe

Türe

Üye
Tttnet ; baştan savma internet :zzz:

FeC!

FeC!

Üye
TTNet bir internet sağlayıcısı değil, müşteri sağıcısı. İnek gibi sağıyolar milleti. Verdikleri hizmet bir halta yaramaz. Ama iş faturaya gelince verirler ayarı. :bann: :off::vur

codblackops2

codblackops2

Üye
sınırsız diye bize yutturdakları aslında 50gb kotalı Ezgi :zzz:

MrTech

MrTech

Üye
Aslında En İyisi Uydunet.Çünkü Uydunet 1Mbps Sınırsız 29 :tl: 300 Kb Hızla İndiriyorum(Saniyede) Ama TTNet Sınırsız'da 40 Kb Hızla TTNet Tam Bir Ezik :sopa:

greenmile

greenmile

Üye
kota falan yok ilk fatura düzenlenmesi biraz farklı iki tarife ücreti birden yansıyor tabi paket değişikliği yaptıysan yok yeni bağlantıysa içinde bağlantı ücreti,kist ücreti vs ücretler de ekleniyor.

bir daha ki ay düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt