Ttnet Ne oluyor Oran Buran Oynuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ttnet Ne oluyor Oran Buran Oynuyor
Normalde böyle Kişi yada kurumları Hedef Gösteren Bir Başlık yapmazdım ama Güzel Kardeşimiz ttnet Sözleşme Yenilerken Beni nerede olursam olayım arayıp bulurken Yaklaşık 1 Aydır İnternet hızım 8 kat aşağı düştü arıyorum bir türlü sonuç alamıyorum Kapattırayım diyorum yararlandıgım bütün Kampanyaların Parasını Geri istiyorlar

Tatar Ramazan Abimizin dediği Gibi Ben bu oyunu Bozarım En kısa zamanda Hattımı Kapatıp Süperonline Geçiyorum

• Beğen
Tepkiler: Burak

Kedi Yavrusu

Üye
15 gb adil kullanım internet limitini aşarsanız hat hızınız 8mbit'ten 1mbit'e düşürülür yazıyor sözleşmede. Benim gibi imzaladığınız sözleşmeyi okumuş olsaydınız şimdi burada laf saymazdınız.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adi Kullanımdan kaynaklı değil sen beni anlamış olsaydın böyle saymazdın 8 Aydır 8 megabit hız ile nete Baglanıyorum hızımı santralde problem oldugu için 1 megabite düşürüp sebebini sordugumdada size hizmet veren santralin bu hızı kaldırmadıgını söylediler

ultrayer6

ultrayer6

Üye
boşver kardeş, bende 16mbit var ve 1 yıldır da tam hız alıyordum. Beni aradılar. Siz aslında 4mbit alıyorsunuz gelin hızınızı düşürelim dediler. inanmadım çünkü 1600 kb/saniye indirme yapıyordum. inat ettim. Yalan söylüyorsunuz dedim. Ttnet istanbul'u aradım. Hat hızımın 20 mbit'e kadar desteklediğini söylediler. Afyon ttnet bayisi ile grup görüşme başlattık. Ses kayıtları dinlendi. istanbul merkez afyon'a bir güzel fırça çekti. Meğer bunlar hatları hafifletmek için arada yapıyorlarmış. Birdaha da aramadılar 16 alıyorum şu an. Ve şunu unutma, 8 mbit desteklememesi imkansız, çünkü en kötü bakır teller dahi en az 16 mbit destekliyormuş bizzat ttnet dedi. Telefon et sende hakkını ara korkma.

• Beğen
Tepkiler: Burak ve tragedie
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşver kardeş, bende 16mbit var ve 1 yıldır da tam hız alıyordum. Beni aradılar. Siz aslında 4mbit alıyorsunuz gelin hızınızı düşürelim dediler. inanmadım çünkü 1600 kb/saniye indirme yapıyordum. inat ettim. Yalan söylüyorsunuz dedim. Ttnet istanbul'u aradım. Hat hızımın 20 mbit'e kadar desteklediğini söylediler. Afyon ttnet bayisi ile grup görüşme başlattık. Ses kayıtları dinlendi. istanbul merkez afyon'a bir güzel fırça çekti. Meğer bunlar hatları hafifletmek için arada yapıyorlarmış. Birdaha da aramadılar 16 alıyorum şu an. Ve şunu unutma, 8 mbit desteklememesi imkansız, çünkü en kötü bakır teller dahi en az 16 mbit destekliyormuş bizzat ttnet dedi. Telefon et sende hakkını ara korkma.

eyvallah Tabiki Ama Ne yazikki vatandaşın eli Zayıf Kanunlar sanki böyle şirketlerin Yanında gibi Mesala adamlar bana bu ay 1 Megabit internet hızı verdiler Ama 8 Megabit parasını alıcaklar Fatura ile eğer ben Hattı Kapatırsam sözleşmede Yazan bütün maddelerin Parasını Geri İstiyorlar Benim anlamadıgım onlardan kaynaklanan Hatanın Parasını vatandaş Niye hiç alamaz Neyseki Superonline bunada çözüm bulmuş Hattını Taşıyanlara Ttnete ödedikleri Paraları superonline faturalarından düşüyorlar ilk 3 Ay para istemiyor

karışma.bende

Üye
konu yeri yanlış bide moderatör olucan!

Burak

Üye
ben 1megabit kullanıyorum ttnet ;

internetim çok yavaş neredeyse1megabitin yarısı kadar kaç kez telefon ettim kaç kez gelip kendileri gördüler ama bir çözüme ulaşılamadı ve bende aramaktan falan sıkıldım iyice öyle yavas takılmaya çalısıyom nette :zzz:

en kısa sürede kapattırmayı düşünüyorum

Kedi Yavrusu

Üye
ben 1megabit kullanıyorum ttnet ; internetim çok yavaş neredeyse1megabitin yarısı kadar kaç kez telefon ettim kaç kez gelip kendileri gördüler ama bir çözüme ulaşılamadı ve bende aramaktan falan sıkıldım iyice öyle yavas takılmaya çalısıyom nette :zzz:en kısa sürede kapattırmayı düşünüyorum
kaç para ödüyorsun aylık?

Burak

Üye
55 lira :zzz:

kotasız

----------Eklendi @ 19:14:11 ---------- Yazıldı @ 19:13:49 ----------

3 sene olcak neredeyse

Kedi Yavrusu

Üye
55 lira :zzz:kotasız----------Eklendi @ 19:14:11 ---------- Yazıldı @ 19:13:49 ----------3 sene olcak neredeyse
oha abi naptın yaaaaaaaa çok fena kazık yiyorsun şu anda. şöyle ki :adsl2+ paketlerini incele... 16 mbit limitsiz internet 59 lira aylık... sen naptın yaaaaaaa

----------Eklendi @ 19:19:40 ---------- Yazıldı @ 19:18:34 ----------

ttnet

Burak

Üye
bilmiyorum burda herkes böyle ama :hmmm

komşularda aynı hızda kullanıyor onlarda 55 veriyormuş

Kedi Yavrusu

Üye
bilmiyorum burda herkes böyle ama :hmmm

komşularda aynı hızda kullanıyor onlarda 55 veriyormuş

buyur şunu incele:

16 Mbps'ye kadar

16 Mbps'ye kadar/ limitsiz

Ayda 59 TL ı

TTNET Oyun Standart Üyeliği

TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
bilmiyorum ya :hmmm

ilk baglattıgımızda 20 lira veriyoduk sonra zamanla böyle çoğaldı dur bir arayıp sorayım niye böyleymiş :hmmm

yukarıdaki mesajında yazanlarıda ileteceğim :hmmm

Kedi Yavrusu

Üye
tabi ki, hatta hemen geçebilirsin tek telefonla, dersin ki "önümüzdeki ay adsl2 16 mbit limitsiz paketine geçmek istiyorum 59 lira olandan"...
hop diye önünüzdeki ay geçersin...
4 lira fazla ödersin 16 kat hızlanır internetin.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bendede 16 mbit internet var ama 13 mbit destekliyor bizim burda.Sen nerde oturuyosun peki?

KenJ!

KenJ!

Üye
benim 8 ama youtubede bir dklik bir videoyu bile izleyemiyorum siz hesaplayın

Kedi Yavrusu

Üye
kardeşim şu kontatların ... töbe töbe sınırsızmı çatır çatır kullanırım 55tl veriyorum
4 lira daha ver 16mbit sınırsız'a geç bu gerçekten sınırsız. ADSL2+ yalnız bu. (iyi bişey)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...