TTnet Download Rekoru Kırdım :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
kardeş sen dion ya 1 mbit bile çekememişssin o dosya inincemi oly

e Gir Download Testi Yap Başında 0 Varsa Çok Düşükdür İndirme Hızın Gördüğüm Kadarı İle 0.616 Mbits Yani 512 kbits Hızlı Tarifeyi Kullanıyorsun Sen Dosyayı 65 kbits'de Felan İndiriyorsun Benim Download Hızım 10.04 Mbits Senin 10 Katın Yani 1 MB da Felan Dosya İndiriyorum Bende

_є_®_¢_α_N_™;3019837' Alıntı:

Yalnız dosya indirirken hız testi yapma.İnterneti hiçbir uygulama kullanmıyorken test yap belki de ondan düşüktür..[/QUOTE

Saol Denicem

bende ucuyorum ama az boyutta bnde 8mbit kullanıyorum

şimdiki hızım nasıl aqa

Konu Sahibi
Tarifen 1 Mbit İse Güzel 8 Mbit İse Senin İnternet Sorunlu Müşteri Hizmetlerini Ara

batuone

Üye
8 mbit die verdikleri niternete bak

--------------- Ekleme ---------------

rekora doğru gidio hiç 7 yi görmemişti ilk defa 7 mnit oldu

firefoxun hızı az gooogle chrome bir numara buda firefox hız testi

Konu Sahibi
Firefox'da Güvenlik İçin Veri Süzmesi Var Ondan Yavaş

Xilence

Kapalı Hesap
ben her ay 350 GB felan kota yapardım , Film Oyun Müzik indirdikçe , Tabi torrent olunca , düştü hız 4 mbps oldu , bugün mesaj geldi , 1.1.2011den itibaren 54,90 tl olcak fatura yazıyordu , bende küplere bindim

Ya Ben Kotayı 30 gb yaptm Fİlm İzleyerek Sadece )

jejep

Üye
ben her ay 350 GB felan kota yapardım , Film Oyun Müzik indirdikçe , Tabi torrent olunca , düştü hız 4 mbps oldu , bugün mesaj geldi , 1.1.2011den itibaren 54,90 tl olcak fatura yazıyordu , bende küplere bindim

yeni tarife öyle herkese öyle fatura geliyor

Okul yoğun bana göre az ttnet 8mb sınırsız kullanıyorum IDM kullanınca hız 1.2 mblara çıkıyor ttnet te 15 gb tan sonra hız falan düşmüyor hızın herzaman aynı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rekor kırılalı 3 ay olmuş sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...