TTNET Dns sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
TTNET Dns sorunu
arkadaşlar wifiden internete giriyorum faceye ve youtübeye girince ttnt güvenlik uyarısı çıkıyor ondan Nasıl kurtulabilirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaşlar wifiden internete giriyorum faceye ve youtübeye girince ttnt güvenlik uyarısı çıkıyor ondan Nasıl kurtulabilirim

Kullandığınız wifinin yada telefonun Dns ayarlarını 8.8.8.8-8.8.4.4 girin sorun ortadan kalkar.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
o ayarlara tam olarak nerden giriyorUZ :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
o ayarlara tam olarak nerden giriyorUZ :)

ayarlar-baglantı-ayarlar-ag hedefleri-interner erişim noktası-dns degistirmek istedigin kablozusu seç-seçenekler-gelişmiş ayar-ipv4 ayarı-dns adresleri

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
sağol çoook teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
yurtta kalıyorum gece saat 11'de yurdun wifisini kapatiyorlar artık sabaha kaldı sabah deneyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
Benim de bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. ben wifi ile cepten bır modeme baglanıyorum ama sınırlı baglantı dıyor modem wep şifrelemelı admin yazınca baglanıyor ama sayfa görüntülenemiyor buna bir çözüm varmı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Benim de bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. ben wifi ile cepten bır modeme baglanıyorum ama sınırlı baglantı dıyor modem wep şifrelemelı admin yazınca baglanıyor ama sayfa görüntülenemiyor buna bir çözüm varmı?

Öncelikle modem size ait ise şifresiz konuma alıp bağlanın, bağlantı sorunu varmı test edin. yok size ait değilse şifreyi bilmeniz gerekiyor.AKsi halde bağlanamazsınız.

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
Teşekkürler :) Ozaman Turkcel hayrına sınırsız ınternet cıkarana kada ücretliye dewam :)))

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı yine güvenlik duvarı çıktı :(

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
yurtta kalıyorum yurdun modemi olduğu için bilerek engelleme koymuşlar ondan dolayı modemden değiştrme yapmak imkansız. Başka çare yok mu ?

kcr

Üye
yurtta kalıyorum yurdun modemi olduğu için bilerek engelleme koymuşlar ondan dolayı modemden değiştrme yapmak imkansız. Başka çare yok mu ?

Tarayıcın çerezleri kaydediyorsa tüm çerezleri sil. Dns adresini değiştirdikten sonra da telefonu kapatıp aç. Bir de böyle dene.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Tamam birde öyle deneyim kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...