Ttnet bilgisayar kampanyası rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akarsu33

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet bilgisayar kampanyası rezaleti
Bir TTNET rezaleti daha.:box:box:box
Telekom bayisinden 30 kasımda hp laptop kampası için başvurdum. 2 aralıkta bilgisayar geldi fakat 3 gündür bilgisayarı alamıyorum.Nedeni laptop un seri numarasının sisteme girilmesi gerekiyormuş. (Bayinin dediğine göre) Laptop 3 gündür bayide masasının altında bekliyor ve seri numarasının sisteme girmesini bekliyorlar. Sisteme merkezden telekom yetkilisi girecekmiş (artık keyfi ne zaman gelirse) seri numarası en fazla 50 rakam ve harften oluşsa 5 dakika sürmez ama gelgelelim hız hız diye reklamlara çıkan ttnet bu iştede hızda sınıfta kaldı. Müşteri hizmetlerine sözlü ve web sayfalarından yazılı başvurduğum halde bizi muhatap alıpta geri dönmediler (zaten dönmelerinide beklemiyordum) Şikayet sitelerinede yazdım ama 2 gündür yayınlayamadılar daha şikayetimi. Galiba telekomdan onay alacaklar yayınlayalımmı diye.
:off::off::off::off:

tiryaki102

Üye
geçmiş olsun gerçekden telekom bayiininde elinde diyil ttnet genel merkezinden bazen utur aksaklıklar meydana gelebiliyor

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ttnet teknosa genpa heryer böyle.

burasi türkiye diyip geciyoruz napalim :hmmm

ridvan2111

Üye
Benim merak ettiğim acaba ttnet vaad ettiği hangi hizmetini doğru dürüst vermiş.
Neredeyse tüm reklamlarda kampanyalarda bir aldatmaca var.
Özellikle wirofon lu cep telefonu kampanyası tam bir fiyasko.
Tanıtımda şöyle söylüyor "Ev telefonu cebinizde" kablosuz internet olan heryerden cep telefonu ile ev telefon tarifenizden yararlanırsınız. ev telefon tarifesi ile arar ve aranırsınız.
hadi kablosuz interneti buldun şifresini nereden bilecen hadi bildin arama kalitesi cok düşük. hadi aramanı yaptın aranma olayı külliyen yalannnn.
müşteri hizmetlerine sorduğumda ev telefonunuzu cep numaranıza yönlendirin diyor. benim anlamadıgım bu yönlerdirmenin wirofon hizmetiyle ne ilgisi var. Yani yönlendirme zaten var bunun için wirofon şart değilki.
Neyse çok dolmuşum fazla uzatmaya gerek yok adamlar işini (Kazıklamayı) iyi yapıyolar çünkü hala ttnet interneti kullanıyorum:)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ttnet sözleşmesine güveniyo :D

TTNET ten memnun bitane adam bulamazsın, hem kota olarak mütiş bir kota harcıyor deneyip görmüş biri olarak bunu çok rahat onaylıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt