TTNET Aile Filtresi Nasıl Engellenir???

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
TTNET Aile Filtresi Nasıl Engellenir???
Millet memlekete geldim apartmanda komşunun interneti ile bağlanıyorum fakat aile filtresi koymuşlar. Nasıl kaldırabilirim acaba? İddaa sitelerine bir türlü giremedim. Var mı bi çözümü olan? İşin kötü tarafı iddaa sitelerini bırak bizim üniversite obis'ine bile girmiyor arkadaş!

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Seni gidi senii:ehe
aile filtresi bildiğim kadarıyla ttnet online işlem merkezinden giriş yapılarak kaldırılıyor komşunun ttnet şifresi lazım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Seni gidi senii:ehe
aile filtresi bildiğim kadarıyla ttnet online işlem merkezinden giriş yapılarak kaldırılıyor komşunun ttnet şifresi lazım
Yanlış şeyler düşünme kardeşim! Peki program veya dns ile çözülmez mi? Gerçi dns de değişmiş halde ama. Tempobet'te o kadar para var bırak çekmeyi kupon bile yapamıyorum

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Yanlış şeyler düşünme kardeşim! Peki program veya dns ile çözülmez mi? Gerçi dns de değişmiş halde ama. Tempobet'te o kadar para var bırak çekmeyi kupon bile yapamıyorum
yok usta yanlış anladın :) o da olabilir ama iddaa için yazmıştım.ben zamanında denedim dns ip değiştirme vs olmuyor eğer olsaydı okuldaki interneti de aynı yolla açardık ikisi de aynı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
yok usta yanlış anladın :) o da olabilir ama iddaa için yazmıştım.ben zamanında denedim dns ip değiştirme vs olmuyor eğer olsaydı okuldaki interneti de aynı yolla açardık ikisi de aynı
Lise yıllarımda okulda k-tunnel ya da v-tunnel ile facebook a giriyorduk. Kötü olan bu siteler bile engelli. Vay arkadaş nba bitcek daha kupon yapamadık

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
puffini indir telefonuna birde ordan dene

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Istersen şifreyi iste komşudan üniversite sayfası açılmıyor vs de verir belki

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim telefonda internet var oradan giriyorum zaten maksat pc den girebilmek

Onlar az anasının gözü değiller :D vermezler kardeşim şifreyi de zaten (ç)aldım :D
belkide tovbe etme vaktin gelmiştir :D:D:D bu bir işaret

• Beğen
Tepkiler: Dede
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
mübala ediyorum canm :D

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Aslında dolu yol var ama komşuluk derecesi samimiyet komşu bilgileri felan gerekli :) bi keylogger işini görür ama nasıl yukleyecen o sorun

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Aslında dolu yol var ama komşuluk derecesi samimiyet komşu bilgileri felan gerekli :) bi keylogger işini görür ama nasıl yukleyecen o sorun
Aslında bir virüs ile işi çözerim antivirüs de yok pc de ama olmaz çünkü ttnet e girmek gerekli. Müşteri hizmetleri ya da siteden alabilir miyim ki? Tc kimliğini bulmak kolay iş çünkü

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Dene bakalım :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Faturasını yürüt :ehe

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Faturasını yürüt :ehe
Faturada kullanıcı adı ve şifresi yazmıyor diye biliyorum :D Tek yolu var modem arayüzüne girip oradan öğrenmek ama o da zor gibi modem arayüz şifresini bilmek lazım

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Online işlem merkezi için müşteri numarası lazımdı sanki orda yazar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Faturada kullanıcı adı ve şifresi yazmıyor diye biliyorum :D Tek yolu var modem arayüzüne girip oradan öğrenmek ama o da zor gibi modem arayüz şifresini bilmek lazım
modem arayüzünde kullanıcı adı normal yazar ama şifre * şeklinde olur, onu nasıl alacaksın :)

Üst Alt