' KalendeR '
Üye
TTNet 3G Mobil Modem İnternet 3 Ay Bedava Kampanyası
Ttnet kullanıcısı olmanız kaydıyla ttnet şubelerinden ya da stand görevlilerinden 3g mobil modem kartınızı anında isteyebilirsiniz.Yani bildiğimiz wınn olarak bilinen ve fiyatı en kötüsü 100 lira olan mobil modem 3 ay deneme süresince bedava..
Şartlar : 3 ay içerisinde aylık 1 cgb kotalı şekilde kullanacaksınız. Her ay 1 cgb sınır yani. İşin güzel tarafı ise 3 ay sonra iptal talebinde bulunursanız eğer mobil modem sizde kalıyor
Ayrıca eğer modemden memnun kalır da kullanmaya devam ederseniz 1 cgb kotalı mobil internet ayda 9 tl ye devam edecek hem de taahhütsüz.Ben başvurdum ve 3 ay sonra iptal ettirip mobil modemimin tamamen bana ait olduğu günü bekliyorum
Sizler de geç kalmayın derim.
Ayrıntılı bilgiyi TTNet anasayfasından öğrenebilirsiniz.
HATIRLATMA : Ttnet kullanıcısı olmanız gerekıyor ve çektirdiğiniz net sizin adınıza olmalı
Merhaba arkadaşlar,az önce üniversitede Ttnet stand görevlileriyle konustuktan sonra bu konuyu açıyorum.Tesadüf eseri rast geldi ve başvuruda bulundum ; sonuç olarak sizleri de bilgilendirmek istedim. Şöyle ki : Ttnet kullanıcısı olmanız kaydıyla ttnet şubelerinden ya da stand görevlilerinden 3g mobil modem kartınızı anında isteyebilirsiniz.Yani bildiğimiz wınn olarak bilinen ve fiyatı en kötüsü 100 lira olan mobil modem 3 ay deneme süresince bedava..
Şartlar : 3 ay içerisinde aylık 1 cgb kotalı şekilde kullanacaksınız. Her ay 1 cgb sınır yani. İşin güzel tarafı ise 3 ay sonra iptal talebinde bulunursanız eğer mobil modem sizde kalıyor
Ayrıca eğer modemden memnun kalır da kullanmaya devam ederseniz 1 cgb kotalı mobil internet ayda 9 tl ye devam edecek hem de taahhütsüz.Ben başvurdum ve 3 ay sonra iptal ettirip mobil modemimin tamamen bana ait olduğu günü bekliyorum
Sizler de geç kalmayın derim.Ayrıntılı bilgiyi TTNet anasayfasından öğrenebilirsiniz.
HATIRLATMA : Ttnet kullanıcısı olmanız gerekıyor ve çektirdiğiniz net sizin adınıza olmalı