TT''de Telefonsuz ADSL Dönemi!!

Sponsorlu Bağlantılar

enderkarabas

Üye
öyle diye duyurdular ama bence ttnet ......... eşeğin boynuna boşuna torba asmazlar telefonun 2 katını alırlar boşuna sevinmeyin

lazzmodi

Üye
yeterince zavallı insanımı sömürdüler. Buna ne kendileri ses çıkarabildi ne de devlet öncülük yaptı. Ben sesimi çıkarttım diye suçlu oldum. Neden mi? 7 sene önce de mümkündü bu olay da ondan.
Şimdi sanıyorsunuz ki telefona para vermeyeceğiz, öyli mi.
İnternet hat bakımına vereceksiniz arkadaşlar. Hem de tıkır tıkır. Nasıl mı?
4 TL daha az vereceksiniz SEVİNİN:
Ama Biraz sesli sevinin şu sesiniz çıksın artık sömürtmeyin kendinizi.
Dostça, milletime bir tavsiye sadece bu; herhangibir kurumu kötülemek değil..

Da®kness

Da®kness

Üye
Konu açılalı 2 yıl olmuş fakat Telekom'un kendi başlattıgı bir uygulama var mı? Turbonet'ten bahsedenler olmuş bu bir Telekom hizmeti mi ? Yoksa bu mevzu da yalan olup gitti mi?

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

kol@j

kol@j

Üye
adsl de kalmayacak yakın da bütün bilgi akışı
GSM operatörlerinin servisinden yapılacak.

fiyatlar gün gelir uygun hale gelir.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Böyle Şey Zaten Vardı Fakat Yetkililer Saklıyordu Bu Durumu.Zaten Bilişim Mahkemesi Tarafından Yalın ADSL Olması Kararı Verilmişti.Ama TTnet Yetkilileri Sakladı Bu Durumu Öyle Birşey Yok Dediler..

kumuk

kumuk

Üye
türkiye yabancı sermayelerin ekmek kapısı oldu..bizim gibi sessiz,tepkisiz millet yok çünkü başka..hükümet de ses cıkartmıyor bu haksız kazanca..neden?? onların da tele kulak avantaları var..ondan..

akarsu33

Üye
türkiye yabancı sermayelerin ekmek kapısı oldu..bizim gibi sessiz,tepkisiz millet yok çünkü başka..hükümet de ses cıkartmıyor bu haksız kazanca..neden?? onların da tele kulak avantaları var..ondan..

Dediğiniz doğru ama tepkiyi azınlık yaptımı sesini duyuramıyor.Çoğunluk olmak gerek ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla gittiğimiz sürece daha bizi çok yolarlar tavuk gibi.
Birde bu yalın adsl de fiyatların aynı kalacağını düşünmüyorum.Telefonu iptal edince telekom bir şekilde adsl faturasından çıkaracak diye düşünüyorum.

Üst Alt