TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler takibindeyim

---------- Eklendi @ 10:29:57 ---------- Yazıldı @ 10:21:32 ----------

tekrar denemeye karar verdim yalnız widget eklemek istediğimde ana sayfada yer yok uyarısı veriyor

servet27027

Üye
1,4 lerin ikisinide denedim ikiside yakalandı haberiniz olsun en iyisi ve yakalanmayanı 1.3.2 fix sürümü sorun yok onda devam ediyorum şimdilik kaç gündür tık yok markete hemen hemen her gün girmeme rağman sorun yok

myhtc

Üye
htc wiltfire s üzerinde çok güzel durdu ...sizlere teşekkür ederim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu son sürümde sorunsuz değil galiba.Lucky Patch ile sorun giderilebiliyor.Tabii bunun için root gerekli.Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.

canozdal

Üye
arkadaşlar bende xperia 8 cihazım var(2.1) android yuklu fakat atıyorum cıhaza paket ayrıştırma uyarısı alıyorum yardım

karmaskesi

Üye
ben yukledım gecen gun hatta mis gibi kendime gore duzenledım uyudum uyandım kalktım TSf nin yerinde yeller esiyor.. niye boyle oldu sorunsuz nasıl kullanacagız bu son versıyonu

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
1,4 lerin ikisinide denedim ikiside yakalandı haberiniz olsun en iyisi ve yakalanmayanı 1.3.2 fix sürümü sorun yok onda devam ediyorum şimdilik kaç gündür tık yok markete hemen hemen her gün girmeme rağman sorun yok

Bilgi için teşekkür ederim.İnşallah akşama düzenlenmiş son versiyonunu ve birkaç ücretli temayı daha konuya ekleyeceğim.

saylia

Üye

Bilgi için teşekkür ederim.İnşallah akşama düzenlenmiş son versiyonunu ve birkaç ücretli temayı daha konuya ekleyeceğim.

artik yakalanmaz mi yani, yenilendi mi ? sgs 2 de bende gecen gün denedim o kadar da ugrastim düzenledim, yakalandi :) (rootsuz sgs 2)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konuya programın en son sürümü ve 7 ücretli tema eklendi.Güle güle kullanın.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ücretli 1 adet tema daha konu başlığına eklendi.

art_ist

art_ist

Üye
tşekkürler..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu başlığına nete düşen son versiyonunu ekledim.Bu versiyonda animasyonların çalıştığını söylüyorlar ve kullananlar var.Deneyenler buraya yorum yaparsa sevinirim.

turker10

turker10

Üye
teşekkür...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ücretli 1 adet tema daha konu başlığına eklendi.

cagkan58

Üye
arkadaşlar benim telefon galaxy 9003 gt root suz bende yakalanıyodum bi sitede söylenilenleri yaptım 3 gündür kullanıyorum ve wifi , 3g sürekli açık şimdilik hiç bi sorun yok bi deneyin sizde de işe yarar belki kolay gelsin .

(
||||| Yükleme Bilgisi |||||​

1) Öncelikle 1.3 versiyonunu yükleyin.

2) Sonra 1.3.2 versiyonunu 1.3 versiyonunu kaldırmadan direk üzerine yükleyin.

3) Eğer yukarıdaki şekilde yükleme yaptığınız halde lisans sorunu çıkıyorsa programı telefonunuzdan tamamen (veri sil vs.) kaldırın ve yeni verdiğim Tsf Shell Pro 3D Fix programını yükleyiniz.

||||| Önemli Not |||||​

Lisans sorunu bazı telefonlarda hiç sorun çıkmamakta, bazı telefonlarda ise sürekli sorun çıkarmaktadır.Eğer her şekilde lisans sorunu alıyorsanız programı tamamen kaldırıp sadece 1.3 versiyonunu kurup kullanınız.Birçok forum geziyorum lisans sorunu birçok kişi de var ve henüz çözüm bulunmuş değil.Bilgilerinize...)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
21nci ücretli temada konu başlığına eklenmiştir.

lastword

Üye
teskkur

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir sürüm daha buldum arkadaşlar.Bunu kuranlar çalştığını söylüyorlar.Sizlerde deneyin istedim.

Link konu başlığına
TSF Shell Pro 3D v1.4.01 Fix olarak eklendi.Oradan indirebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt