TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
diğer ekranlara kendin ekleyeceksin istediğin ikonları, programları vs... ilk ekrandaki herhangi bir program ikonunun üstüne basılı tut direk diğer boş sayfalar açılıyor, herhangi birinin üstüne sürükledin mi ekleniyor...

----------Eklendi @ 09:15:36 ---------- Yazıldı @ 09:11:01 ----------

programı indir, telefona at, apk uzantılı dosyasını seç yükle(install), ama programı açma hemen. apk kurulduktan sonra lucky patcher diye bir program var ordan tsfyi seç üstünde basılı tut, açılan yerden remove license verification'a tıkla ordan da auto'yu seç. tsfyi de güle güle kullan...bazı arkadaşlar direk kurunca da çalıştığını söylediler ama ben garanti olsun diye bu yolu izliyorum...

----------Eklendi @ 09:16:36 ---------- Yazıldı @ 09:15:36 ----------

hocam sorulara cevap veriyorum sen yoksun diye aman yanlış anlaşılma olmasın :)

Sorun değil.Bilgileri paylaşırsak değerli olur.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
şu ikonları eğip bükme işi oldu... onun dışındaki genel sorunlar sürüm kaynaklı... düzeltirler diye tahmin ediyorum...

Bu tip sorunlar olacaktır elbet.Program gün geçtikçe değişik özellik/eklenti ile karşımıza çıkacaktır.Şimdilik kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine düzeltmeler yapılıp yeni versiyon çıkarıyor olmalılar.

• Beğen
Tepkiler: turkemrah
Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar widget leri boyutlandırma ozellıgı varmı bulamadım...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar program için yeni tema çıktı.Tükenmeden indirin :) Link konu başlığında...

• Beğen
Tepkiler: turkemrah

sckntzmn

Üye
hocam eline sağlık güzel paylaşım ben indirdim zip manager dan dosyalar çıktı ve bir türlü telefonuma kuramadım detaylı bi anlatımla yardım edersen çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

rage_dust

Üye
müthiş paylaşım ellerine sağlık teşekkürler..şimdilik bende sorun yok :)

calypso16

calypso16

Üye
Daha önce yazmıştım bu sürümde benim telefonumda telefonu kapatıp açınca sekmeler bomboş oluyordu,bu sizde düzeldi mi?

turkemrah

turkemrah

Üye
Daha önce yazmıştım bu sürümde benim telefonumda telefonu kapatıp açınca sekmeler bomboş oluyordu,bu sizde düzeldi mi?
Bende düzelmedi... Birkaç defa denedim ama sonuç aynı... Sanırım yeni sürüm gelirse orada düzeltirler... Ben işim icabı telefonu 24 saat açık tutmak zorunda olduğum için pek sorun olmuyor ama çok can sıkıcı ve sinir bozucu bir durum maalesef böyle bir hata olması... TSF sitesine yazacağım durumu, bakalım ne cevap verecekler, ya da cevap verecekler mi?

talha00

Üye
Xperia Neo V : kapatmaya zorla , bekle HATASI VERİYOR.

launcher açılıyor kullanıyorsun ama sanki zorlayınca donuyor.

kurtman76

Üye
Rüya gibi bir Launcher. Bütün günümü aldi cok iyi. Yanliz yapamadigim sey Folder. Bir türlü su kutucuk halinde degil. Normal var ama kutucuk halinde yok. Isim degistiremiyorum yapabilen var mi?

turkemrah

turkemrah

Üye
1.3.2 çıktı... yükledim, denedim ikonların kaybolma meselesi çözülmüş @calypso16.....:yuru

----------Eklendi @ 22:38:12 ---------- Yazıldı @ 22:24:32 ----------

Rüya gibi bir Launcher. Bütün günümü aldi cok iyi. Yanliz yapamadigim sey Folder. Bir türlü su kutucuk halinde degil. Normal var ama kutucuk halinde yok. Isim degistiremiyorum yapabilen var mi?
Kutucuk halinde olması için @KayraBey üstadın ilk sayfadaki tema "TSF Shell Box Theme"yi yüklemeniz lazım. Daha sonra da TSF shell "themes" kısmından temayı seçmelisin. İsim değiştirme işi de folder kutusunu ekrana taşıyıp içini doldurduktan sonra folder yazan kısma tıklayınca açılan kutucuktan yapılıyor.

kurtman76

Üye
1.3.2 çıktı... yükledim, denedim ikonların kaybolma meselesi çözülmüş @calypso16.....:yuru

----------Eklendi @ 22:38:12 ---------- Yazıldı @ 22:24:32 ----------

Kutucuk halinde olması için @KayraBey üstadın ilk sayfadaki tema "TSF Shell Box Theme"yi yüklemeniz lazım. Daha sonra da TSF shell "themes" kısmından temayı seçmelisin. İsim değiştirme işi de folder kutusunu ekrana taşıyıp içini doldurduktan sonra folder yazan kısma tıklayınca açılan kutucuktan yapılıyor.

Süper hizlisiniz Boravo! Tam söylediginiz gibi yaptim ve oldu sagolun. Son bir sorum videoda görüpde bir türlü uygulayamadigim. Yukarida ana menü gecislerini degistirebilecegimiz ikonun altinda harita gibi ikonlar eklenip parmakla cekdigimizde kolayca maps ulasiliyor. Cok havali bir program. Bu arada diyeyim lg optimus 3d de sorunsuz bir sekilde. Benim telefonda rot yok. Mükemmel. [/URL][/IMG]

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler

----------Eklendi 15.03.2012 @ 01:02:16 ---------- Yazıldı 14.03.2012 @ 23:51:24 ----------

ilk önce 1.3'ü yükledim sonra 1.3.2'i temalar falan, program kayboldu,kapatıp açtım yok tekrar yükledim yine yok sadece bende mi var bu sorun

Takipçi Satın Al

Üst Alt