calypso16
Üye
ne oldu sonunda anlat da faydalanalımişte sonunda oldu bimbambom...hocam uzun süren uğraşlar sonucu oldu sonunda... artık rahat uyuyabilirim bu gece
![]()

ne oldu sonunda anlat da faydalanalımişte sonunda oldu bimbambom...hocam uzun süren uğraşlar sonucu oldu sonunda... artık rahat uyuyabilirim bu gece
![]()

*silinen mesaj
ne oldu sonunda anlat da faydalanalım![]()
diğer ekranlara kendin ekleyeceksin istediğin ikonları, programları vs... ilk ekrandaki herhangi bir program ikonunun üstüne basılı tut direk diğer boş sayfalar açılıyor, herhangi birinin üstüne sürükledin mi ekleniyor...
----------Eklendi @ 09:15:36 ---------- Yazıldı @ 09:11:01 ----------
programı indir, telefona at, apk uzantılı dosyasını seç yükle(install), ama programı açma hemen. apk kurulduktan sonra lucky patcher diye bir program var ordan tsfyi seç üstünde basılı tut, açılan yerden remove license verification'a tıkla ordan da auto'yu seç. tsfyi de güle güle kullan...bazı arkadaşlar direk kurunca da çalıştığını söylediler ama ben garanti olsun diye bu yolu izliyorum...
----------Eklendi @ 09:16:36 ---------- Yazıldı @ 09:15:36 ----------
hocam sorulara cevap veriyorum sen yoksun diye aman yanlış anlaşılma olmasın![]()
evet yanlış oldu kusura bakma
İyide bu başka bir program.Lütfen benim konumda başka programları ve konuları paylaşmayalım/reklamını yapmayalım.
işte sonunda oldu bimbambom...hocam uzun süren uğraşlar sonucu oldu sonunda... artık rahat uyuyabilirim bu gece
![]()

şu ikonları eğip bükme işi oldu... onun dışındaki genel sorunlar sürüm kaynaklı... düzeltirler diye tahmin ediyorum...
arkadaslar widget leri boyutlandırma ozellıgı varmı bulamadım...

arkadaslar widget leri boyutlandırma ozellıgı varmı bulamadım...

Bende düzelmedi... Birkaç defa denedim ama sonuç aynı... Sanırım yeni sürüm gelirse orada düzeltirler... Ben işim icabı telefonu 24 saat açık tutmak zorunda olduğum için pek sorun olmuyor ama çok can sıkıcı ve sinir bozucu bir durum maalesef böyle bir hata olması... TSF sitesine yazacağım durumu, bakalım ne cevap verecekler, ya da cevap verecekler mi?Daha önce yazmıştım bu sürümde benim telefonumda telefonu kapatıp açınca sekmeler bomboş oluyordu,bu sizde düzeldi mi?

Kutucuk halinde olması için @KayraBey üstadın ilk sayfadaki tema "TSF Shell Box Theme"yi yüklemeniz lazım. Daha sonra da TSF shell "themes" kısmından temayı seçmelisin. İsim değiştirme işi de folder kutusunu ekrana taşıyıp içini doldurduktan sonra folder yazan kısma tıklayınca açılan kutucuktan yapılıyor.Rüya gibi bir Launcher. Bütün günümü aldi cok iyi. Yanliz yapamadigim sey Folder. Bir türlü su kutucuk halinde degil. Normal var ama kutucuk halinde yok. Isim degistiremiyorum yapabilen var mi?
1.3.2 çıktı... yükledim, denedim ikonların kaybolma meselesi çözülmüş @calypso16.....
----------Eklendi @ 22:38:12 ---------- Yazıldı @ 22:24:32 ----------
Kutucuk halinde olması için @KayraBey üstadın ilk sayfadaki tema "TSF Shell Box Theme"yi yüklemeniz lazım. Daha sonra da TSF shell "themes" kısmından temayı seçmelisin. İsim değiştirme işi de folder kutusunu ekrana taşıyıp içini doldurduktan sonra folder yazan kısma tıklayınca açılan kutucuktan yapılıyor.