TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
selam ben acemiyim bu konuda ama bunu nasıl kurucaz samsung worb var

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni bir sürüm buldum.Çalıştığı ve sorun çıkarmadığı söyleniyor.Konuyu en başında okuyunuz.Yeni link ana başlığa eklendi.Umarım lisans sorunu tamamen çözülür.

tuncays44

Üye
yükledim. sorunsuz kullanıyorum. ilk kurulumdan sonra uğraşıp düzenlemeler yapıldıktan sonra güzel oluyor.telefona yen ibir hava katıyor.

Paylaşım için teşekkürler

calypso16

calypso16

Üye
yine olmadı benim fix'i yükledim yine aynı sorun kapatıp açınca sayfalar bomboş, bence bu program telefon seçiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: turkemrah
calypso16

calypso16

Üye
vazgeçtim zaten olmuyor benim telefonda,zaten telefonu da satılık'a çıkardım dahili hafıza yetmiyor bişeye,ext2 yapmama rağmen her programda çalışmıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konuya 6 yeni tema daha ekledim.Güle güle kullanın.

• Beğen

nemesis__

Üye
Ben kurdum Xperia neo ama biraz karmaşık geldi ve kısayollar olsun, widgetlar olsun çok az ileride arttırılarak gelişir diye umuyorum hadi hayırlısı;-)

kayhanovic

Üye
Sense ara yüzünü kullanıyoru. Acaba çok sarj tüketirmi. Böyle janjanlı olması handikapmıdır yoksa senseden daha mı basarılı?

servet27027

Üye
fix sürümünü yükledim 24 saattir yakalanmadım markete girdiğim halde bazen tekrar yükleme yapıyor kendi kendine ama bi zararı olmuyor programa şimdilik iyi gidiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
benimde çalışmıyor tekrar aynı sorun bu sefer hiç çalışmıyor

malesef benim telefonumdada ayni sorun olmaya basladi. 1 gün sonra satin almalisiniz diyor ve kapaniyor birdaha acilmiyor.

bende kurdum kaldır kur kaldır kur tam çalışıyo dedim 3 saat dayandı yine yakalandı olmuyor malesef

----------Eklendi @ 14:58:48 ---------- Yazıldı @ 14:40:06 ----------

bendede çalıştı ama kapandı ben inat ettim kaldırdım kurdum o yine kapandı 30 dakka içinde ben kaldır kur o kapat çık yaptı eni sonu telefonu kapattım açtım sildim kurdum 3 saat dayandı yine kapandı telefonum s.e.xperia arc s

kaldırdım programı... pes ettim... marketten kaçamıyorum... hevesim de kursağımda kaldı...

Kapandı..olmuyor.Galaxy note..

Arkadaşlar... Türk ve yabancı birçok forumu hergün kontrol ediyorum.Olabilecek her türlü değişikliği sizlerle paylaşacağım.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ByMeLo ' nun kendi yapımı olan 2 adet tema kendi isteği ile (sizlerin daha kolay ulaşabilmesi için) konu başlığına eklenmiştir.

• Beğen
calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler takibindeyim

• Beğen

yolağzı

Üye
htc desire de 2 gündür çalışıyor tebrik ederim

efsane557

efsane557

Üye
Lisans sorunu alan arkadaslar varsa lisans sorunu aldıgınızda kullandıgınız temayı kullanmayın.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum Xperia neo ama biraz karmaşık geldi ve kısayollar olsun, widgetlar olsun çok az ileride arttırılarak gelişir diye umuyorum hadi hayırlısı;-)

Bizde düzelmesini bekliyoruz.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm ana başlığa eklenmiştir arkadaşlar.Deneyip yorumlarınızı yazın.Ayrıca çok çok yakında Türkçesini paylaşacağım.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar.Programı türkçeleştiren bir arkadaşımın izniyle kendi çalışmasını sizlerle paylaşıyorum.Artık Tsf Shell'i Türkçe olarak kullanabileceksiniz.Linki konu başlığına ekledim.Güle Güle kullanın.

tonyboy03

Üye
kayrabey herşey iyi güzelde videoda bu arkadaki bulut halowen falan hareket ediyo onu nasıl yapıyoruz ben s2 de kullanıyorum ama hareket yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt