TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

kurtman76

Üye
teşekkürler

----------Eklendi 15.03.2012 @ 01:02:16 ---------- Yazıldı 14.03.2012 @ 23:51:24 ----------

ilk önce 1.3'ü yükledim sonra 1.3.2'i temalar falan, program kayboldu,kapatıp açtım yok tekrar yükledim yine yok sadece bende mi var bu sorun
Ben kurdum sorunsuz. 1.3 ü kurdum biraz kurcaladim sonra yenisini dedikleri gibi üzerine kurdum sorun olmadi. Telefon modelin ne ? Acaba telefonlari hd olmayanlar kullanabilir mi? Misal htc wildfire gibi. Benim yokda olan arkadaslar var tavsiye edeyim....

calypso16

calypso16

Üye
galaxy ace link2sd ile yüklenecek olan programı direk sd karta yükle demiştim bu sorundan galiba, şimdi otomatik yaptım deneyeceğim

----------Eklendi @ 02:03:48 ---------- Yazıldı @ 01:52:41 ----------

sorunu çözdüm dahili hafızaya yükleyecekmişim

turkemrah

turkemrah

Üye
1.3.2 sürekli markete yakalanıyor... ne yapmak lazım?

----------Eklendi @ 10:48:41 ---------- Yazıldı @ 09:45:00 ----------

1.3.2 sürekli markete yakalanıyor... ne yapmak lazım?
hayırlı uğurlu olsun sonunda telefonu çökerttim :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
hocam eline sağlık güzel paylaşım ben indirdim zip manager dan dosyalar çıktı ve bir türlü telefonuma kuramadım detaylı bi anlatımla yardım edersen çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

Zip manager ile bir işiniz yok.Programın dosyası apk uzantılı.Yani tıkla kur.Kaldırın Zip Manager'ı.Birde öyle deneyin.Programın kurulu ile alakalı anlatacak birşey yok.Herhangi bir program gibi kurulacak o kadar.

turkemrah

turkemrah

Üye
1.3.0 yüklüydü üstüne 1.3.2yi yükledim satın al uyarısı çıktı... herşeyi sildim 1.3.2yi direk yükledim satın al uyarısı çıktı... telefona format attım aynı şeyleri tekrarladım satın al uyarısı çıktı... bu gidişle satın alsam da satın al uyarısı çıkacak sanırım :)

kurtman76

Üye
Ben ilk olarak baska sitede 1.2 sini kurdum sonra 1.3 nu gordum maxicepde uzerine kurmaya calisdim ama uyari verdi. Kaldirdim 1.2 sini tekrar 1.3 nu kurdum ve daha sonra 1.3.2 ni gorunce uzerine kurdum. sikinti yok rahat kullaniyorum.

calypso16

calypso16

Üye
benimde çalışmıyor tekrar aynı sorun bu sefer hiç çalışmıyor

turkemrah

turkemrah

Üye
benimde çalışmıyor tekrar aynı sorun bu sefer hiç çalışmıyor
hocam başka bir sitede cevaplamış bir arkadaş sağolsun... onun yazdıklarının üzerine ben de ekleme yaptım, şimdilik sorun yok gibi... "
eski sürümü varsa tamamen kaldır, sd karttaki dosya klasörünü de sil, uygulamayı kaldırıken ön belleği ve veriyi sil tuşlarını kullandıktan sonra kaldırma işlemini yap.(kaynak kişi @hardnet_site ismi vermeyeyim)" önce bu şekilde tsfyi kaldır, sd kartta kalıntı olmasın mesela backup içinde veya data vs gibi. daha sonra 1.3.0ı yükle lucky patcher işlemini uygula tsfyi açmadan ama. daha sonra üstüne 1.3.2yi kur yine lucky patcher işlemi... yine olmazsa benim de yapacağım şeyi yap telefonu yeteri kadar yüksekten at rahatla... :)

calypso16

calypso16

Üye
hocam başka bir sitede cevaplamış bir arkadaş sağolsun... onun yazdıklarının üzerine ben de ekleme yaptım, şimdilik sorun yok gibi... "
eski sürümü varsa tamamen kaldır, sd karttaki dosya klasörünü de sil, uygulamayı kaldırıken ön belleği ve veriyi sil tuşlarını kullandıktan sonra kaldırma işlemini yap.(kaynak kişi @hardnet_site ismi vermeyeyim)" önce bu şekilde tsfyi kaldır, sd kartta kalıntı olmasın mesela backup içinde veya data vs gibi. daha sonra 1.3.0ı yükle lucky patcher işlemini uygula tsfyi açmadan ama. daha sonra üstüne 1.3.2yi kur yine lucky patcher işlemi... yine olmazsa benim de yapacağım şeyi yap telefonu yeteri kadar yüksekten at rahatla... :)
aynen en kolayı yüksekten atma doğru söyledin.neyse sağol deneyeceğim

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kardes bi program verıyorlar nasıl fullll olacak kimse bişe bilmiyo nedir bu kaus anlamadım...:nono:

Anqer-X

Anqer-X

Üye
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardes bi program verıyorlar nasıl fullll olacak kimse bişe bilmiyo nedir bu kaus anlamadım...:nono:

Bende sorunsuz kullanıyorum.Demek ki telefondan telefona değişiyor.Ya da nasıl bir sorunsa artık kimse bilmiyor.Kiminde çalışıyor kiminde çalışmıyor.Ben kullanamadığım hiçbir programı paylaşmam...

Bak bu programı başka bir forumdan almıştım.Orada açılan konuya yazılan bir mesaj...

Sony erıcsson experia x10 kullanıyorum ve yeni olan 1.3.2 yi önceki versiyonun üzerine kurdum hiçbir lisans sorunu çıkmadı 2 gündür kullanıyorum hiçbir problem yok markete ve ınternete giriyorum sorun çıkmadı şimdiye kadar teşekkürler.....

kurtman76

Üye
malesef benim telefonumdada ayni sorun olmaya basladi. 1 gün sonra satin almalisiniz diyor ve kapaniyor birdaha acilmiyor.

servet27027

Üye
bende kurdum kaldır kur kaldır kur tam çalışıyo dedim 3 saat dayandı yine yakalandı olmuyor malesef

----------Eklendi @ 14:58:48 ---------- Yazıldı @ 14:40:06 ----------

bendede çalıştı ama kapandı ben inat ettim kaldırdım kurdum o yine kapandı 30 dakka içinde ben kaldır kur o kapat çık yaptı eni sonu telefonu kapattım açtım sildim kurdum 3 saat dayandı yine kapandı telefonum s.e.xperia arc s

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

lotroses

lotroses

Üye
tesekkurler

turkemrah

turkemrah

Üye
kaldırdım programı... pes ettim... marketten kaçamıyorum... hevesim de kursağımda kaldı...

mraz

mraz

Üye
Kapandı..olmuyor.Galaxy note..

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt