Haber Truecaller ile yalnızca Doğru Aramayı Cevaplayın

lost68

Üye
Çok tehlikeli uygulama varya

Tepkiler: emz

emz

Üye
Ben şimdi sildim de adam isim numara falan aldı hiç hoşlanmadım. Beni tedirgin etti verdiğim bilgiler ve aradığım kimse yok.

Beyler bunu kullanacaksaniz gizlilik falan beklemeyin zaten uygulamanin amaci data toplayip size hizmet etmek. : )Bu arada operatorden numaranizi sorgulamaya kapattirdiysaniz bu uygulama ile tekrar acmis oluyorsunuz onuda unutmayin

Kalsın anacım. Ben almayayım bu tip 2. ve 3. parti uygulamalar benim gözümü korkutuyor. Kazayla sistemde açık yakalasalar bütün numaralarım genele açılır!!!

Tepkiler: xmustx
açık yakalanmasını geçtim uygulamanın örnek resimlerinde isim ve numaralar açık açık yazıyo, bi kaçını arayıp teyid edesim var

Tepkiler: Aybin.Kilic

pirenuri

Üye
bende avea arayınca spam diye bildirdi hemen

Tepkiler: ceza87

saynesim

Üye
Bende banka arayınca spam dedi

YkPkY

Üye
Güncellendi
Windows Phone için "Truecaller" uygulamasına göz atın

Serhan

Üye
Tam olarak ne işe yarıyor bu ? Anlamadım, tedirgin de etti beni gixlilik bakımından.

Tepkiler: emz

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.

Uygulama Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.

Uygulama android portumu acaba? Butonlar falan çok hoş

YkPkY

Üye

Çok şükür sonunda.
Saolasın Ali Kemal arkadaşım

Tepkiler: papakudioflu