papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bugün gelen ekstralar+bilgi güncellemesinden sonra uygulamanın Caller id apisine erişimine izin verildi. Güncelleme yapıldıktan sonra sorun olmamalı.Yorumlar hiç iç açıcı değil
Bugün gelen ekstralar+bilgi güncellemesinden sonra uygulamanın Caller id apisine erişimine izin verildi. Güncelleme yapıldıktan sonra sorun olmamalı.
Evet online kontrol yapıyor.böyle bir uygulama bekliyordum sonunda geldi peki normalde biri sizi ararsa ve numara sizde yoksa illaki wifi veya 3g açıkken mi kimin aradığını gosteriyor
ekstra -bilgi guncelledim baktım Denim yazıyor cyan uçtu ne iş bilen varmı ? L1520
ekstra -bilgi guncelledim baktım Denim yazıyor cyan uçtu ne iş bilen varmı ? L1520
hangisi?Konu listesindeki kilitli konuya göz atın.
hangisi?
edit: @bulutsuzgece hocam sürüm 3.12.0.3 sürümü. ama çalışmıyor. biri arayınca truecaller açılmıyor
izin falan istemiyorProgramın ayarlarında arayan kimliğini aktif edin. O sizi şebeke+ tarafına yönlendirecek. Orası da izin verildi mi diyecek. Eğer izin verirseniz yeniden başlatma gerekli diyecek ve başlatınca çalışacak
Programın ayarlarında arayan kimliğini aktif edin. O sizi şebeke+ tarafına yönlendirecek. Orası da izin verildi mi diyecek. Eğer izin verirseniz yeniden başlatma gerekli diyecek ve başlatınca çalışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?