trt1 trt3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
trt1 trt3
arkadaşlar anna'da trt1 ve trt 3 kannalarını izleyebilen var mı?

backwater

backwater

Üye
mağazadan trt uygulamasını yükleyip de denedin mi?

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
annada kimse kalmamış demek.

- - - Eklendi - - -

geçen hafta telefonum servisten geldi belleye çevirmişler. uygulamayı indirdim. trt 1 ve trt 3 dışındakiler çalışıyor. spb tv deki trt 1 ve trt 3 de çalışmıyor. aklıma avrupa kupası maçları yüzünden olduğu geliyor. ama annadeyken izleyebiliyodum. aklım karıştı.

ilyas2107

Üye
aynı sorun bendede var kardeş ne yaptıysam trt1 ve trt3 çe giremedim

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
anna mı senin işletim sistemi?

ilyas2107

Üye
hayır benim en güncel hali belle eskiden trt programıyla izliyordum fakat son 1 haftadır trt1 ve trt3 kanalları yok oldu yani açılmıyor dosya bulunamadı falan diyo

23palulu23

23palulu23

Üye
trt 1 **** mms://95.0.159.131/TV1

bi bak izleyebiliyosan trt 3 de vereyim.

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor o linki de denedim. sanırım trt avrupa kupası sebebiyle yaptı. öteki trtlerde sorun yok çünkü.

ilyas2107

Üye
iyide kardeşim biz trt1 istiyoruz maçları izlemek için şuan isteyim ve biri bi çözüm bulamazsa maçı izleyemeyecegim malesef

- - - Eklendi - - -

yokmu bi çözüm bulan şu koskoca forumda

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşım verdiğim link normalde çalışıyor . Senin trt maçlarını online yayın olarak izlemen imkansız. Ancak direkt tv den yayın yapan siteler var onlarda açılmaz.

ilyas2107

Üye
izleyemedik maçı malesef yinede yardımci olan arkadaşlara teşekkürler normalde şifre koymaması lazım sonuçta devletin kanalı

fairtail

Üye
bendede çıkmıyor bende n8 var vede belle ne olacak bu nokia'nın hali yeni versiyon attıkca düzeleceğine dahada bozuluyor.

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
sanırım sorun nokiada değil trtde uygulamadan da şu linklerden de trt1 ve trt3'e bağlanılamıyır spb tv bile göstermiyor. öteki trtlerde sorun yok. ben maçları normal antenli tv'den izliyorum. trt1 şu linklerden çalışıyodu eskiden rtsp://mobiltv1.trt.net.tr/broadcast/apple_1trt1 rtsp://95.0.159.131/TV1 rtsp://95.0.159.138/TV1 ama artık 3ü de çalışmıyor. ilki trt uygulamasının bağlantı linki zaten. mesela sonlardaki tv1 yerine tv6 yazınca trt6 hemen çalışıyor. ötekş trtlerde sorun yok. trt kazığı bu tamamen. şampiyona bitince düzelir bence ama o zamanda napim ben trt'yi.

lolaman

lolaman

Üye
maç dediğin telefondan izlenmez ya galaxy note falan olcak yoksa 3.5 normalde büyük ama maç için pek olmaz hem sevinçten telefonu falan fırlatırsın :D

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
:D yoo o kadar da sıkıntı yaratmıyor. benim evdeki tv zaten antenli pek de büyük değil. ondan daha iyi gösteriyor :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Bakın Arkadaşlar Bu Konuda Kimse Size Yardımcı Olamaz. Çünkü Trt, Wep ve Uydu Üzerinden Yayın Yapan 3 Adet Kanalının Yayınını Avrupa Şampiyonası Bitene Kadar Durdurdu Bu Kanalar Trt-1 Trt-Spor Trt-HD.

Tıpkı Şampiyonlar Ligi Maçlarında Star'ın ve La-Liga Maçlarında Ntv'nin Yaptığı Gibi. Yayınları Sadece Karasal Antenden Yada Digital Platformlardan İzleyebilirsiniz:)

Symbian Belle Kullanıcıları Benim Açtığım 120 Kanal Bulunan ve Alternatifli Konumdan Diğer Kanalları İzleyebilirler... Umarım Beğenirsiniz:)

Link: http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-izle-27-06-2012-toplam-120-kanal-647581.html

ahmettt1903

Üye
ios işletim sistemli telefonlarda Avrupa Kupası maçları izlenebiliyor

ilyas2107

Üye
ilginiz için teşekkürler bazı arkadaşlar ne kadarda gereksiz şeyler yazıyorlar zaten bi insan telden maçı izlemek istiyorsa demekki istedir veya evde olmayan televizyon olmayan biyerdedirki telden izlemeye ugraşıyo dimi mantıgınızı biraz çalıştırsanız anlarsınız bazı çok bilgin arkadaşlar yazmış tv den izle yok bilmem ne sözüm bunlara sanki biz bilmiyoruz tv den izlemeyi yok böyle birşey neyse yardım eden arkadaşlara tşekkürler

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
işte dediğim gibi şampiyona bitti ve artik o verdiğim 3 linkten de izlenebiliyor trt 1 ve trt 3. Adilik başka hiçbir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt