zaten symbianın adını bilmeyen bile hala çok telefondan anlamayan birine symbian diyince o ne diyor android çok sonra çıkmasına rağmen bir kulak aşinalığı var ilginç![]()
aynen katılıyorum yalnız nokia hep kısıyor müzik çalarda tag ve resim düzenleme eko düzenleme kaldır kaldır ha bire telefonumu almayın diyor uğraşıyorçünkü tv reklamı olsun teknoloji siteleri olsun yeni bir symbian telefon çıktığında "yeni symbian işletim işletim sistemli telefon" tabiri yerine "yeni nokia " demeyi tercih ediyorlar. Ama androidde durum değişik "Yeni androidli samsung" vs. diye sunuluyor insanlara. iOS'un da adı geçmiyor aslında insanların arasında. Ayfon, ifon, iPhone daha popüler bu kısımda da...
çünkü tv reklamı olsun teknoloji siteleri olsun yeni bir symbian telefon çıktığında "yeni symbian işletim işletim sistemli telefon" tabiri yerine "yeni nokia " demeyi tercih ediyorlar. Ama androidde durum değişik "Yeni androidli samsung" vs. diye sunuluyor insanlara. iOS'un da adı geçmiyor aslında insanların arasında. Ayfon, ifon, iPhone daha popüler bu kısımda da...

aynen katılıyorum yalnız nokia hep kısıyor müzik çalarda tag ve resim düzenleme eko düzenleme kaldır kaldır ha bire telefonumu almayın diyor uğraşıyor
haklısın nokıa ne reklam yapıyor ne symbianın adını geçiyor androidli telefonu kullandığınızda bile her yerde androidle ilgili birşey yazıyor symbian sadece telefon bilgilerinde yazıyorçünkü tv reklamı olsun teknoloji siteleri olsun yeni bir symbian telefon çıktığında "yeni symbian işletim işletim sistemli telefon" tabiri yerine "yeni nokia " demeyi tercih ediyorlar. Ama androidde durum değişik "Yeni androidli samsung" vs. diye sunuluyor insanlara. iOS'un da adı geçmiyor aslında insanların arasında. Ayfon, ifon, iPhone daha popüler bu kısımda da...
örneğin bir operatör reklam yaptımı hani telefon falan hediye veriyorlar ya nokia 603 diyor ama bir samsung oldumu androidli samsung galaxy ace diyor 
Haklısın, taş çatlasa 1 mblik program bize niye çıkmasın hem bizde vardı trt, ayrıca çıksalar iphone ve andoidten sonra artık symbianlarda deseler elende - cebinde telefonu olan kişilerin %80 i "yeni bir telefon modeli çıkmış galiba" diye düşünür, ama nokia deseler herkes bilir, nokia işletim sisteminin reklamını yapmıyor ondan kaynaklı daha çok çıkardığı telefonların reklamını yapıyor. Ama android te google ztn reklamını üstleniyor, markalarda telefonları yapıyor, Mesela kendi çevremden örnek verecek olursam Aldığım zamn telefonu(nokia 603) herkes kaç paraya aldın bu androidi diyorlardı, dokunmatik tel gören yapıştırıyor androidi, millet cahil valla veya herkesin aklı nete girince facede oturuyor hadi 10 beğeni alayım hadi sosyal medyada abuk subuk şeylerle kendimi kanıtlıyayım, yok populer görüneyi, şu kıza slm yazayım öyle şeyler derdinde... Veya yutubeyi açıp küfürlü video izlemeler ilginç bir insanımız var doğrusu Konuşurken konu nereye gelmiş.. İyi forumlar![]()
O değilde Blackberrye bile çıkıyor ya o sinir bi durum..