TRON Legacy oyunu için Yardım Lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

alikan-N8

alikan-N8

Üye
    Konu Sahibi
TRON Legacy oyunu için Yardım Lazım.
TRON Legacy oyununu indirdim telefona kurdum oyunu açtım fakat nasıl oynayacağımı bulamadım. Take The Challenge'a tıkladığımda code istiyor veya ovi maps'ten seç gibi bişey söylüyor ona basıncada ovi map'i açıyor. Bu oyunu oynayabilen arkadaş var mı? Nasıl oynanıyor.

ozggurr

ozggurr

Üye
TRON Legacy oyununu indirdim telefona kurdum oyunu açtım fakat nasıl oynayacağımı bulamadım. Take The Challenge'a tıkladığımda code istiyor veya ovi maps'ten seç gibi bişey söylüyor ona basıncada ovi map'i açıyor. Bu oyunu oynayabilen arkadaş var mı? Nasıl oynanıyor.

Ben de bu sorunu cozememis ve silmistim telefondan...

alikan-N8

alikan-N8

Üye
    Konu Sahibi
Halbuki oyunda çok güzel başlıyor ya menüsü filan güzel birşeyler oynattıracak hissi veriyo insana ama gerisi gelmiyo işte :/

sh0ck

sh0ck

Üye
Eheheh . :).

Oyun için filmi izlemeniz gerekiyor arkadaşlar.. Bende yükledim.. Menüler falan caf-caflı. Oynayasım geldi derkene.. O da ne.. Filmdeki yerin koordinatındaki yerde bi parola varmış.. orayı istiyor.. Daha türkiyeye gelmedi film.. :)

kagandal

Üye
baştaki kodu bulmak için ovi mapsde konum yerine flynn's arcade yaz kardeşim, ve çıkan yerin ayrıntılarından koda bak.. bende F4N çıktı belki sende farklı birşey çıkabilir bi baksen yinede istersen...

[alikan]

[alikan]

Üye
baştaki kodu bulmak için ovi mapsde konum yerine flynn's arcade yaz kardeşim, ve çıkan yerin ayrıntılarından koda bak.. bende F4N çıktı belki sende farklı birşey çıkabilir bi baksen yinede istersen...

Dostum dediğin kodu yazdım ENTER THE GRİD diye bi yer çıktı orda da saçma saçma filmden sorular sorup cevaplar istiyor bu oyun sadece bundan mı ibaret? BÖyle motora binip ekşın yapmıyo musun??

kagandal

Üye
açıkçası bende bilmiyorum :) tek soru kald onuda cevaplayım dönerim ben sana normal oyuna geçiyor mu geçmiyor mu diye. soruların cevaplarını official sitesinde bulabilirsin ama, biraz araştırman lazım tabi tek tek.. :)

vito andolini

vito andolini

Üye
dostlar oyuna başlarken seni teste tabi tutuyo ilk görev ovidn konum bulma sonra filmden birkaç soru soracak sonra hepsini geçince filmin ağına kaydolup action

kagandal

Üye
bitti bütün sorular twitter nickimi istedi yazdım, sonra bi kod verdi bunu @ovibynokia adına tweetle dedi :/ oyun falan yok yahu, bu kodla sanırım bi çekilişe katılıyorsun o kadar.

[alikan]

[alikan]

Üye
bitti bütün sorular twitter nickimi istedi yazdım, sonra bi kod verdi bunu @ovibynokia adına tweetle dedi :/ oyun falan yok yahu, bu kodla sanırım bi çekilişe katılıyorsun o kadar.

bu kadar mı yani hepsi :s başka bi yere girmiyo mu oynamayla alakalı. Gereksiz bişeyse kaldırayım ya

--------------- Ekleme ---------------

dostlar oyuna başlarken seni teste tabi tutuyo ilk görev ovidn konum bulma sonra filmden birkaç soru soracak sonra hepsini geçince filmin ağına kaydolup action

Bu dediğini nasıl yapıoz kardeş biraz aydınlatsan.??

vito andolini

vito andolini

Üye
oyun telefon geldiinde içinde varsa çalışıyor heralde ben aldıımda içinde vardı