Tristit Mobile Browser Cepten Online Okey,Ucretsiz Mesajlasma..

Sponsorlu Bağlantılar

oxxylynn

Üye
    Konu Sahibi
Tristit Mobile Browser Cepten Online Okey,Ucretsiz Mesajlasma..
TRISTIT BROWSER

Ücretsiz olarak indirilebilen TRISTIT BROWSER sunduğu hizmetler ile her anlamda fark yaratıyor. İçerisinde haber,müzik,resim galerisi,eğlence dünyası,arama seçenekleri,uygulama dükkanı,bilgi servisleri,videolar gibi bir çok içerik sunuyor. İşin güzel olan kısmı ise uygulamanın ve içeriklerin tamemen ücretsiz olması.

Ücretsiz Mesajlaşma’ya Alternatif
“Ücretsizdir, Deneyiniz!” sloganıyla yola çıkan Tristit Browser, Ücretsiz mesajlaşmaya da imkan sağlıyor. Bu özelliği ile bir çok kullanıcının gözdesi bir platform olacağa benziyor.

Tristit Browser varsa Can Sıkıntısı Yok!

Eğlence kategorisindeki Okey oyunu sayesinde hiçbir ücret ödemeden multi-player okey oyunu oynayabilme imkanını sağlıyor. İster arkadaşlarınızla, isterseniz de yeni arkadaşlar edinip zevkli dakikalar geçirebilirsiniz. Okey odalarındaki sohbet özelliği ile ücretsiz olarak mesajlaşma yapabilirsiniz.

Sosyal Ağ Sevenlerin Gözdesi Olacak!
Tristit Browser, neredeyse tüm sosyal ağlarla iç içe çalışıyor. İçerisinde Facebook, Twitter, Flicker, MySpace gibi sosyal networklerin aplikasyonları hazır halde geliyor ve ücretsiz olarak hesaplarınıza erişip aktif olarak siteleri kullanabiliyorsunuz.

Internet’e Erişmenin Kolay Yolu
Google üzerinden tek tıklama ile en hızlı sonuçlara ulaşmanıza imkan sağlayan Tristit Browser ihtiyacınız olabilecek her ayrıntıyı tek bir platformda toplamış.
Son olarak çok iyi düşünülmüş ve kullanıcıya her istediğini tek bir alanda verebilecek kapasitede olan Tristit Browser Cep Telefonunuzu bir teknoloji merkezine dönüştürüyor.

Platformu telefonunuza indirmek için adresini kullanabilirsiniz.
Web Adresi :
Wap Adresi : ( m.tristit.com )
İletişim Maili : [email protected]

• Beğen
Tepkiler: AKATLI, klassby, memolipolat ve 2 diğerleri

wh4t3v3r

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

ucx

ucx

Üye
Ben açacaktım konuyu evet çok güzel bir yazılım gerçekten herkese hayırlı olsun.

gecegezer66

Üye
güzelmiş sagol

35cihan35

35cihan35

Üye
Oyunu bi türlü oynayamadık

umur28

Üye
bn yukledım telefonuma ama eglence bölumunde okey cıkmadı ve yukledgım surum 1.3

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
süpermiş şuan elimde telim ve bu program acık :)

asdarr

Üye
güzel uygulama

elmasnaz

Üye
nasıl okey oynayabilirım

AKATLI

AKATLI

Üye
güzel bi programa benziyo

balgat06

Üye
program desteklenmiyor diyo x(

--------------- Ekleme ---------------

program desteklenmiyor diyo x(:ağlarım:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
bende yükledim sitesinden son sürümü okey felan çıkmadı yazılımın pek bir faydasını göremedim birçok bölümü de telefonun kendi drowserine yönlendirdi. Telefona uymuyordur belki

paylaşım için tşk.

sonyericsonj105

Üye
güzel ama sonuçta internete girmiyozmu nasıl oluyo intrnt bedavamı cepten

Üst Alt