Trident wt5 anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Trident wt5 anlatım
Arkadaşlar wt5 modelinin oyun performansı nasıldır?angry birds gibi oyunları güzel çalıştırıyormu.lütfen yüklediğiniz oyunların adlarını yazıp nasıl çalıştıklarını söyleyin.s2 kullanıcısıyım ve oğluma alacagim.

aleranol

aleranol

Üye
bu telefonun adam gibi oyun çalıştırdığını zannetmem ne kadar güçlü olsada uyumsuz bir telefon bence

• Beğen
Tepkiler: adı lazım değil
meme4

meme4

Üye
345 tl ye android olmaz bi kere donanım zayıf parça kalitesi zayıf servisi hiç sorma berbat parça yok telefonunu alıyorlar 2 ay bekletip yolluyolar angry birds gibi oyunlar bu telefonda çok kasar hatta yüklenmeyebilir bile bunun yerine turkcell t20 al gene arkanda turkcell kalitesi kvk servisi olur

hayvan

hayvan

Üye
Uzak durmalısın

alien97

alien97

Üye
Sakın alma.

dodgerroger

dodgerroger

Üye
Arkadaşım WT5 ürününü kullandım sözlüme hediyeettim beğendiği için. Angry birds oyununu yükledi fakat kaldırmadıaçıkçası ama daha başka oyunları oynadım android marketten indirip yani ağır oyunları kaldırmayacağını anlamışsındır. bence suan piyasada 330 liraya alınacak android olarak en iyi telefon bu fiyata bu kalite sonuçta bende de A2000 android var sözlümle mesajlaşma derdimiz yok Whatsapp uygulamasıyla bu yüzden tavsiye ederim ama yüksek özellik arıyorsan samsung u seçmelisin. çift hat kullanıcısıysan A1000 yeni çıkıyor bu hafta 500 TL ye onu alablirsin daha hızlı ve kaliteli olarak söyleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt