trident wt-9 yardım java

Sponsorlu Bağlantılar

wolfsden_csf

Üye
    Konu Sahibi
trident wt-9 yardım java
Arkadaşlar herkese iyi günler iyi bayramlar ben dün trident wt-9 aldım şu anda memnunum ancak kendi içindeki java uygulamalardan google maps'i bir kez sorunsuz kullandıktan sonra bir daha çalışmamaya başladı. Uygulamayı açınca "Java uygulama durduruldu" diyor. Tekrar silip kurmayı denesem de bir türlü program kaldır komutunun nerden olduğunu bulamadım yardımlarınız için teşekkürler.

vindovs

Üye
ben trident w-t7 kullanıyorum yüklediğim java programları ana menü-java-ve tekrar javaya giriyorum oradan silmek istediğim uygulamanın üzerine gelip seçenekten sil diyorum bende 2 gün önce aldım.bu kadar yardımcı olabilirim bende daha fazla bilgi bilmiyorum henüz

wolfsden_csf

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar başka yardımcı olabilecek birisi yok mu ? ayrıca vindovs arkadaşın dediği yerde sil seçeneği mevcut değil...

Arkadaşlar başka yardımcı olabilecek birisi yok mu ? ayrıca vindovs arkadaşın dediği yerde sil seçeneği mevcut değil...

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
kardeş bendede aynı sorun vardı fabrika ayarları dedim düzeldi sonra maps den çıkarken çıkışla çıkınca tekrar girdiğini farkettim simdi giriyo çıkyıo bi prblem yok bende :)

klinker

Üye
wt9 da msn uygulamasını yenı surume guncelledım ancak msnye gıremıyorum sebebını bılen var mı

wolfsden_csf

Üye
    Konu Sahibi
wt9 da msn uygulamasını yenı surume guncelledım ancak msnye gıremıyorum sebebını bılen var mı

Kardeş hafıza kartında mythroad adlı klasörü sil telefonu aç-kapat eski haline gelir tekrar...

Kankavio

Üye
vindovs kanka wt7 konusunda yardımcı olabılrmısın bana ozel mesaj atarsan sevınırım

probin

Üye
arkadaşlar ben fabrika ayarlarına döndürmeye çalşıyorum bi şifre istiyor o şifreyi nereden bulabilirim?

karlyoti

karlyoti

Üye
arkadaşlar ben fabrika ayarlarına döndürmeye çalşıyorum bi şifre istiyor o kodu nereden bulabilirim?

kulannım kılavuzunda fabrika ayarları ile ilgili bir bölüm olması lazım orda yazar.

tekin_52

Üye
arkadaslar bende w-t9 war ben cep internetinden msn-ebuddy giremiyorum msn zaten hic acmiyor yeni surum yukleyin diyor yukluyorum olmuyor..! bu konuda yardimci olursaniz sevinirim:evet:

haaaaaaa birden windowa yukledim msn onuda acmiyor java ayarlarini kontorol edin diyor bunlari nasil yapabilirim ( profilmodu:#jawa varsayilan) ( Sim sec: sin 1)(java sim1 profili Vodafove live ) eger cepten internet kulanan arkadaslar varsa bana tum programlarin ayar sekillerini bu sekilde yazip beni yonlendiriseniz sevinirim WI-FI kulandigimda hepsini kulanabiliyorum ama operator internetini kulandigimda baggyisini kulanamiyorum msn kulansam o yter ama onu kulanamiyor...! bu konuda yardimci olursaniz sevinirim:bye2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt