trident wt-6 ile ilgili soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phoenixcik

Üye
    Konu Sahibi
trident wt-6 ile ilgili soru
arkadaşlar wt-6 nın kulaklık yeri nasıl kullanan varsa söylesin. kulaklık giriş yeri standard mı (3.5 mm ya da wt-11 inki gibi) :hmmm yoksa aptalca bi giriş mi yapmışlar samsung gibi :bann:

kol@j

kol@j

Üye

bu linki incele

ayrıca burada bir telefon numarası var...
oraya da telefon edip bulabilirsin...
trident telefonlar hakkında pek bilgim yok kusura bakma...

phoenixcik

Üye
    Konu Sahibi
ya kullanan dedim ya bir sürü alan vardı hani ???? lütfen biri cevap yazsın

phoenixcik

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş sonunda buldum bide bir fark daha var wt3 ile wt6 arasında wt3 inki 2,5 mm kulaklık wt6 inki 3,5 mm yani wt6 inki evrensel kulaklıktır kulaklığını ucuzluktan alsan bile o telefona uyar . öle gidip samsung gibi illa samsung marka kulaklıkları almaya mecbur etmemiş.olsun genede wt3 ünki idare eder çünkü bi dönüştürücü aldın mı hepsi uyar .....

yolcu20

Üye
tamam kardeş sonunda buldum bide bir fark daha var wt3 ile wt6 arasında wt3 inki 2,5 mm kulaklık wt6 inki 3,5 mm yani wt6 inki evrensel kulaklıktır kulaklığını ucuzluktan alsan bile o telefona uyar . öle gidip samsung gibi illa samsung marka kulaklıkları almaya mecbur etmemiş.olsun genede wt3 ünki idare eder çünkü bi dönüştürücü aldın mı hepsi uyar .....

yok kardesm trident telefonlarının hepsı aynı kulaklık fark yok hepsı ınce uclu soket giriş.. bilgisayarına takılan soketın 1mm kucugü gibi bişey.. Bende var W-T6 cok da memnunum .. ;):heyo::heyo::heyo:

kazem43

Üye
yolcu20, çok memnunum demişsin, dokunmatiği, şarjı, gps'i wi-fi'si tv'si hakkında bilgi verebilirmisin?Ayrıca ne kadara aldın ve nerden aldın?internetten mi yoksa bayiden mi?

rrrrrrr165

Üye
lütfen acil yardımcı olun.ben de wt6 alldım.daha bugün.ama gps açılmıyo.ayar yapmamız mı gerekiyo?gps e bastığım zaman open map failed yazıyor..bu akşam şehir dışınna çıkıcam lütfen alanlar yardımcı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt