Trident WT-3 Hassasiyet ve Rahat Kullanma Tekniği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
Trident WT-3 Hassasiyet ve Rahat Kullanma Tekniği
Araştırmaktan, telefonu kurcalamaktan başıma ağrılar girdi artık. Fakat sonunda şuan için en rahat kullanabileceğiniz tekniği buldum.

Adımları uygulayalım.

1: AYARLAR
2: TELEFON AYARLARI
3: ÖN TANIMLI KODLAMA TİPİ
4: BIG5'i Seçiyoruz ve tamam diyoruz.

Şimdi Menü Ekranına Geri Dönün. En üst solda ki simge ve en üst sağdaki simge dokunmatiğin en hassas olduğu yerler olduğunu tespit ettim. Yani benim telefonuma göre en üst solda "TAKVİM" var. En üst Sağda ise "AYARLAR" var.

Benimki ile aynı olmasına lüzum yok. Menüler arasında geçiş yaparken bu simgelerin üzerinden sürükleyerek geçerseniz çok rahat geçtiğini göreceksiniz, aksine ortadan bir yerden aynı şeyi denerseniz daha zor geçtiğini göreceksiniz.

Yapamayan olursa resimli anlatabilirim.

NOT: Trident WT-3 çıktığı gün 320 - 300 TL küsürdü ve şimdi ikinci eli 70-80 TL'den satılıyor. Ben aldığıma pişman oldum fakat "son pişmanlık neye yarar ? " Madem aldık, Madem yüzlerce wt-3 mağduru var, Onların yüzünü güldürmenin yolunu da bulmak boynumuzun borcudur. Yakında sadece WT3 için Uygulamalar, Programlar, Klipler ve Filmler'in yer aldığı bir blog tasarlamayı hedefliyorum. 6 ay sonra kral tertip askerim nasip olursa. Askere gitmeden bu projeyi hayata geçirmek için bir ekibe ihtiyacım olacak. Yanımda olanlar ve projede yer almak isteyenler PM (özel mesaj) ile bana sık kullandıkları mail bilgilerini ulaştırsınlar. Hoş, bu işi ekipsiz de yürütebilirim fakat ekip olursa paylaşımların çokluğu ve sıklığı açısından iyi olacaktır.

Selametle;

• Beğen
Tepkiler: nefretim94, soner_esk26 ve dragonight

againangry

againangry

Üye
Sağol..bende tam bununla ilgili konu açacaktım...o kodlardan hangısını kullanmalıyız diye.....

theyureklicocuk

Üye
değişen bişey olmadı bence kalibrasyon ayarını adm gibi yapsan daha rht oluyor

fchk

fchk

Üye
edit

theyureklicocuk

Üye
ewet bende kalem ucuyla yapıyom rht oluyo

babamami47

Üye
tşkler arkadaşım işe yarıyor bana göre :D

d.caan

d.caan

Üye
dıgersayfaya gecerken bıraz kasılıo cok az bnde

--------------- Ekleme ---------------

birde windows flan yazıor onlar ne oluor bılen varmı
?? bnde de w-t3 var

nefretim94

nefretim94

Üye
bendede wt3var diğer kodlar ne işe yarıyor bu ekip olarak projeyi geçirelim her siteden topladığım 60 tane tam ekran dokunmatik oyun var

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Gerçekten işe yaradı dostum telefon hızlandı bende T 1000 var baya bi hızlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt