Trident wt 2 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

theyureklicocuk

Üye
sarj en fazla 2 gun dayanıyor kamerası gunduz iii de gece cekimleri berbat

elfb5

Üye
bnmde trident w t2 tlfnm var ama tek sorunum kullanıma acarken surukle ac denilen yerdeki sesi bi turlu kapatamamam eger bunu yapabiilen varsa yardımcı olsn ltfnn:bilmm:bilmm

vyolcub1

Üye
bu tarzda geniş ekran tellerde enerji tuketimi coktur en cok 3 gün gider yada 2 gün sarjları tridentlere uygun yazılımda bulmak oldukca zordur bulsanda calışmaz jawalar kurulur ama mınık ekran cıkar dokunmatık oyun deselerde uyum saglamıyor cok sey ancak opera gibi bolt gibi bunlar güzel çalışır yukleme içinde kabloyu pc ye takın pcden cebe yollayın kablo cıkarın o programı nereye attıysanız girin program yuklenır bişeyse zaten yukle der yoksa yukle secenegi cıkmaz

beterrr34

beterrr34

Üye
w-t2 kullanıyorum wifi den int e bağlanıyo ama msn açılmıyo msn ile ilgili başka ayarlar varmı? yardım plz

xxl_

Üye
arkadaşlar ben jar dosyasını telefon hafızasınn içine atıyorum dosya yuneticisinde girdiğim zaman bana o atığım jar dosyasını göstermiyor ama telefonun içinde duruyor neden olabilir

liefdealtun_

Üye
selam arkadaşlar bu telefon güzel kardeşim ama kamera okdar iyi değil bi sorun olacak kullanan arkadaşlar apere mini 5. indirdim açtım ama lisansını onaylayamadım ne yaparsam yapayım tıklamıyor bilen arkadaşlar yarı,dımcı olursa sevinirim

arshawwin

Üye
arkadaslar trıdent w-t2 teL aLdm facebooka qırıorm hafıza dolu dıo bıde mp3 e tkılıorm hafıza kartı bos dıo ama hafısa kartı dolu nasıl yapabılırım bılenınız warsa yardımcı olun smdıden tskler [email protected]

bok258

Üye
slm ben trident wt 1 aldım ilk başta güzel iyi dediler yav bu tel bir tma bir görsel yükleyin hiç bir yerde tema bulamadım yardım edin ya benbu tel kıracan yada o temaları bulacam yardım edin lütfen bıktım yaaa tema diyo giriyoz bir şey yok

cceennkk

Üye
arkadaşlar benim w-t2 telefonum var yeni aldım sayılır iki sorum olacak ;
1. 8 gb bir hafıza kartı taktım ama program yüklemesinde hafıza kartı dolu diyor. diğer kopyalama taşıma mp3 leri çalma vs. hepsini yapıyorum bir tek program yüklemede haat veriyor.
2.fesbok kısayolundan girdiğimde yeni bir yer imi indirmesi çıkıyor onu indirip çıkıyorum sonra tekrar aynı sorun..
cevaplarınız için teşekkür ederim....

By_vezir

Üye
Bende wt3 var gayet iyi herşeyi yükleyebiliyorum. Birsürü java oyun yükledim snake,bejeweled,zuma vs gibi çocukluğumun oyunları ve daha gelişmiş oyunlar :D Ayrıca gmaps,opera,ebuddy vs gibi programları felan kablo ile bilgisayardan telefonunuza atıp kurabilirsiniz.

TaNeR2841

Üye
ayarlara giriyon tlf ayarlarına giriyon daha sonra sürükel ac sesi ayarı yazıyor ona bastıgın zaman kapatıp acabilirsin arkadaşım...

S4 League

Üye
oyunları açıyo ancak fokunmatik olduğu için oynanmıyo oyun girişinde prss 5 yazısı çıkıyo orda duruyo düğme olmadığı için basamıyosun oyun da başalamyıo doğal olarak ama belki bu tele özel oyun bulunabilir programıda hiç denemedim. ama jar dosyalarını kurup çalıştırabilirsiniz ... bi gelişme olursa bilgilendirirsiniz..

Arkadışım sen Java ayarlarına gir orda sanal klavye yazıyo oraya bas sonra güdü her zaman de her girişte sana sorcak sanal klavye açılsın mı diye sen tuşla oynananlarda ole dicen

şole kullanılıyo üst orta 2 üst sağ köşe 3 onun biraz altı 6 onunda altı 9 kare de köşe en al sağ
en üst sol 1 biraz aşağısı 4 onunda çok az aşası 7 sonra sol en alt köşeye basınca çıkıyo sebep bilinmez

bisey diil :bye2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt