Trident wt 2 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

goko123

Üye
    Konu Sahibi
Trident wt 2 yardım
arkadaslar bu telefondan alıcagım gordugum kadarı ile benim sorumu kimse sormamıs yada kimse oyun oynamıyor :d

bu telefon ıphone oyunu yada jar oyun calıstıryormu

diyelimki calıstırıyor nasıl yukleme yapılıyor

samsung star gibi yukleme yapılabiliyormu
ve sensorlumu oyunlar
yada sensorler nerede kullanılıyor
opera yeni sürümü cıkınca yukleyebilicekmiyiz

bunun gibi sorularım var tatmin oldummu alıcagım kesin birde sarj ne kadar gidiyor mp3 zil sesi oluyormu

tek tek cevaplarsanız minnetar kalırım saolun

reeis35

Üye
bende butelefondan aldım ve bu konuyu cok merakediyorun bilen arkadaslar yardımcı olsunlar

mustafasasi

Üye
ben teelfonu bügün aldım ve bir tane program yükledim çalıştı jar dosyalarını çalıştırıyor

yenimsin

Üye
bak kardeşim bende aldım bu telefondan tam bir hafta oldu

interneti çok güzel şimdilik

kamerası 2 megapiksel o da güzel iyi çekiyor

sonra opera mini 5 beta 2 sürümü var internet için en son sürüm o da çok süper

ama bir tek oyun hakkında birşey diyemiyecegim bende deniyorum ama açar büyük ihtimal :DDD

yusufrustu

Üye
oyunları açıyo ancak fokunmatik olduğu için oynanmıyo oyun girişinde prss 5 yazısı çıkıyo orda duruyo düğme olmadığı için basamıyosun oyun da başalamyıo doğal olarak ama belki bu tele özel oyun bulunabilir programıda hiç denemedim. ama jar dosyalarını kurup çalıştırabilirsiniz ... bi gelişme olursa bilgilendirirsiniz..

yenimsin

Üye
ben denedim oyun attim epey aciyorda cok guzel fakat dokunmatik oldugu icin ilerleme yapamiyorsun ayni yusuf arkadasiminin dedigi gibi dokonmatik olarak ozel program gerek oyun icin :))

frk_25

Üye
Evet arkadaşlar Birkaç oyun açtımm ama fazlaa Oyun olmuyo dokunmatik olduğu için :)

novelcollection

Üye
ya arkadaşlar bende aldım ama ne program nede oyun indirebildim.nasıl yapacam konusunda bi yardımcı olurmusunuz be arkadaşlar.yoksa saçları yolma başladım bile :D

YARBAY219

Üye
trident wt2 kac gün sarj dayanıyor ve ve kamerası nasıl kardesler

windtalkers34i

windtalkers34i

Üye
arkadaşlar..oyun ve program atılıyo forumdaki linklerdede göreceksiniz..
hafıza kartına yada telefona hafızasına jar dosyasını usb kablo yada bultut yardımı ile atın sonra telfondan dosya yöneticisinden jar dosyasını attıgınız yere girip dosyanı aç yapın otamatik yüklüyo..yükleyeceginiz yer olarak tel hafızası yada hafıza kartını (öneririm)seçin..ana menüdeki java ikonundan oyunu yada programı görüp kullanmaya paşlarsınız..
şarjı yaklasık iki gün gidiyo(kullanmana bağlı) kamara berbat denecek kadar kötü..

mamp

Üye
selam arkadaşlar bugün trident w-t2 aldım ama cepten internete giremiyorum(kablosuz ağ değil wifi değil yani) normal telden girmek istiyorum ama olmuyor.hattım vodafone yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim saygılar emeğe saygı

deleter

Üye
Merhaba,ben telefonu alalı 10 gun oldu.Telefonun bir kaç kötü özelligini yazicam.
1)Telefonu kapatinca tekrar acilmiyor pili çikartmam gerekiyor.
2)ebuddy de msn ve facebook kişilerimi gorebiliyor ve yazişabiliyorum fakat arkaplanda çalışmıyor.Yani hep açık kalmak zorunda küçült yaptığında bir daha açılmıyor.
3)Msn e girerken wifi den giriyorsan her seferinde connecting settings den wifi secmen gerekiyor ve yine msn de arka planda çalışmıyor.Yani başka bir sey acinca kapaniyor.
4)wifi den baglaninca opera cok zor calisiyor.Ayarlara gidip baglanti testi yapin diyor.
5)Sürükle aç bazen takiliyor.
6)2 hattim var vodafone ve turkcell.Vodafone 1. sim oalrak takinca baglanamiyor bazen.

Kullandikca herhangi bir sorunla karşılaşırsam paylaşmaya devam edeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

7)Video kayit da problemli.Acaba sadece bendemi lutfen deneyen arkadaslar cevap yazarsaniz sevinirim.

yenimsin

Üye
Aslında cok da koyu degıl kamerası
sarı 1 gun olmadı 2 gun gıdıyor genel olarak

ahey ahey lili

Üye
valla ben bir sürü oyun yükledim. wt serisinin oyunları hep aynı evet press 5 diyo orda 5 gösterio ona dokununca oluo. bence çok iyi ama bazı oyunlar çince diye sinirim bozuluyo. oyun isteyen varsa atarım.

vedodido

Üye
java ayarlarından ekran klavyesini herzmn sor deyin dokunmatik olmayan oyunlarda soruyo ekran klavyesi açılsın mı diye evet diyin dokunmatik olmayan oyunlarıda oynayablirsiniz:oke:

frk_25

Üye
Arkadaşlar yardım edin yaf Oyun yüklüyordum şimdi olmuyor Yüklüyorum tlf format atiyorum Java dosyasını yüklücek Java yükleme sınırının üstünde dio herşeye dio hiç bişi yapamıyorum

omerkurtoglu

Üye
arkadaşlar wt-2 de ofis uygulamaları açılıyor mu? deneyen var mı?

oguz34fener

Üye
bana oyun atabilir misin?

valla ben bir sürü oyun yükledim. wt serisinin oyunları hep aynı evet press 5 diyo orda 5 gösterio ona dokununca oluo. bence çok iyi ama bazı oyunlar çince diye sinirim bozuluyo. oyun isteyen varsa atarım.

bana atabilir misin?

olgunmadak

Üye
wİFi

wİFi li bir yerden getjar.com a bağlanarak telefonunuza uygun tüm uygulama ve oyunları görebilirsiniz. %90 ı çalışmaktadır. Opera Mini 5 çalışıyor google maps ve google mail çalışıyor. MSN programları çalışıyor. Gameloft un 2007 den beri ürettiği oyunlar dokunmatik destekliyor sanırım onlar da çalışıyor. Elime geçenler çalıştı şimdiye kadar.

emRRe79

Üye
içinde cıkan oyunlar berbat ötesi :D kullanıyorum benim için onemli olan alo demek ee zaten birde 260 tl olan maliyetini göz onunde bulundurursak çakma iphone ben motosikletle devamlı uzun yola giden biriyim sırf tv için aldım telefonu uzak diyarlarda bile trt1 dağın başında bile cekiyor :)

wifisi bi samsung nokia kadar iyi değil çok güçlü verici olması gerekiyorki avm vs veya kendine ait o sekilde bağlanabiliyor interneti iyi ve hızlı kamerası kötü eşinle sevgilinle bi kaç resim çekebilirsin o kadarda kötü değil ama pc ye aktarmayın :D dokunmatiki iphone kadar hassas değil tırnakla daha rahat hareket ediyor :D şarzı kullanıma bağlı be yolda iken 1 gün gider şehirdeysem 2, 3 gün arası gider yolda şarz sorununu araç şarzı sipariş verdik tridente direk motosikletimde araç şarz girişi var orada işimi hallediyorum cogunlukla kask içi bluetooth kulaklık kullanıyorum motosiklet kullanıcılarına tavsiye ederim wenom kasklarda ucuz olarak bluetooht kulaklıklı modelleri var :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt