tacettinb
Üye
Trident W-T9'a nasıl program yükliycem?
Telefonu araştırdım araştırdım sonra birden hepsiburada'dan aldım.. şimdilik çok seviyom.. bisürü özellik.. dün geldi telefonum haala elimden düşmedi. R harfi biraz zor basıyo onun dışında 1 gündür problem yok
Kendini sevdiriyo şirin şey.. ucuz ama mal canın yongası demişler milyarlık telefon gibi sakınıyom.. Neyse düşünen arkadaşlara tavsiye ediyom tabiki.. Daha önce çin iphone almıştım doğubanktan şarj edemiyom 2 aydır yatıyo.. en azında servisi olan tek çinli trident bende bu yüzden aldım. Falan falan.. Gelelim konuya..
Java programlar falan yüklemek istiyom.. Nası yükliycem? şunu şööle yaparsan şööle olur şu şu özelliği var falanda derseniz sevinirim...
Kendini sevdiriyo şirin şey.. ucuz ama mal canın yongası demişler milyarlık telefon gibi sakınıyom.. Neyse düşünen arkadaşlara tavsiye ediyom tabiki.. Daha önce çin iphone almıştım doğubanktan şarj edemiyom 2 aydır yatıyo.. en azında servisi olan tek çinli trident bende bu yüzden aldım. Falan falan.. Gelelim konuya..Java programlar falan yüklemek istiyom.. Nası yükliycem? şunu şööle yaparsan şööle olur şu şu özelliği var falanda derseniz sevinirim...