Trident W-T9'a nasıl program yükliycem?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tacettinb

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T9'a nasıl program yükliycem?
Telefonu araştırdım araştırdım sonra birden hepsiburada'dan aldım.. şimdilik çok seviyom.. bisürü özellik.. dün geldi telefonum haala elimden düşmedi. R harfi biraz zor basıyo onun dışında 1 gündür problem yok :) Kendini sevdiriyo şirin şey.. ucuz ama mal canın yongası demişler milyarlık telefon gibi sakınıyom.. Neyse düşünen arkadaşlara tavsiye ediyom tabiki.. Daha önce çin iphone almıştım doğubanktan şarj edemiyom 2 aydır yatıyo.. en azında servisi olan tek çinli trident bende bu yüzden aldım. Falan falan.. Gelelim konuya..

Java programlar falan yüklemek istiyom.. Nası yükliycem? şunu şööle yaparsan şööle olur şu şu özelliği var falanda derseniz sevinirim...

ucx

ucx

Üye
Telefon .jar ve .jad uzantılı programları destekliyor. Wt-3'ten farkı olmadığı için rahatlıkla neyi yüklemen gerekiyor veya destekliyormu söyleyebilirim.
PROGRAMLAR İÇİN BURAYA
OYUNLAR İÇİN BURAYA göz atabilirsiniz...

Kurulum konusunda henüz bir bilgin yok ise onuda hemen tarif ediyim.
Kutudan çıkan data kablosunu yani genelde şarj cihazına bağlı olur bu kablo, o kabloyu şarj cihazından çıkarıp veya kutudan çıkarın (her nerdeyse) bilgisaya bağlayın telefonu. Ekrana bir seçenek gelecektir "Veri Depolama" gibi birşey yazar yada ta kendisi yazar en üstte olur bu seçenek genelde.

İlk takışın olduğu için biraz okuması için zaman tanımalısın panik yapma. :)
Sonra bilgisayarımdan telefonuna giriş yapabilirsiniz oradan her hangi bir dosyaya verdiğim linkten indirdiğin beğendiğin programları atıyorsun. Buraya kadar her şey tamam. (aynı zamanda bu yöntemle müzikte atıyoruz mantık belli)

Not: Hafıza kartın telefonda takılı ise iki tane sürücü bulacaktır bilgisayar. Bunların hangisinin hafıza kartı olduğunu anlamak için üstüne sağ klik yapıp özellikler diyoruz doğal olarak boyutu büyük olan hafıza kartı oluyor :p

Neyse programları attığını varsayıyorum.

Şimdi kabloyu telefondan çıkarıyoruz ve programları attığın konumu buluyoruz dosya yöneticisinden.
Bulduktan sonra atıyorum "maxicep.jar" isimli programı kuracaksın. Üstüne tıkla yükleye bas.
Bir kaç uyarı verecektir kurulum aşamasında onların hepsine evet diyoruz tabi güvenmediğin bir program olur ise dikkat et bu seçeneklere telefonundan olma.

Sonra bu programı kurduk diyelim. Nereye kuruldu ?

Ana Menüye dönüyoruz. JAVA isimli biyer göreceksin logosu aşağıdaki gibidir.

Buna tıklıyoruz ve yüklediğimiz "maxicep.jar" isimli programı orada görüyoruz.
Üstüne tıklıyoruz ve gerisi belli zaten....

Eğer Wap veya wifi gerektiren programlar kullanacaksan yine üstte anlattığım gibi uyarı metinleri çıkacaktır. Bu seçeneklere evet diyoruz (Tabii programa güveniyorsak)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, eğer anlattıklarımdan birşey anlamadıysan çekinme söyle yeni bi metin hazırlarım yeterki işin görülsün :)

Ayrıca başka sormak istediğin bişey varsa onlarıda ayrı başlık altında sorarsan hem arama motorlarından gelecek ziyaretçiler açısından yararlı olur.

Selametle;

muhammet1

Üye
teşekkür ederim kardeş dokunmaatik olduğu için sorunlar çıkarıyo o kadar yükleemee anlatımın için büyük bir iyilik yaptın..

ucx

ucx

Üye

tacettinb

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu telefon bi harika.. bu site ondan da harika.. teşekkürler eray kardeş.. verdiğin bilgiler de linkler de süper..

dmin19678

Üye
Telefon .jar ve .jad uzantılı programları destekliyor. Wt-3'ten farkı olmadığı için rahatlıkla neyi yüklemen gerekiyor veya destekliyormu söyleyebilirim.
PROGRAMLAR İÇİN BURAYA

Kutudan çıkan data kablosunu yani genelde şarj cihazına bağlı olur bu kablo, o kabloyu şarj cihazından çıkarıp veya kutudan çıkarın (her nerdeyse) bilgisaya bağlayın telefonu. Ekrana bir seçenek gelecektir "Veri Depolama" gibi birşey yazar yada ta kendisi yazar en üstte olur bu seçenek genelde.

Sonra bilgisayarımdan telefonuna giriş yapabilirsiniz oradan her hangi bir dosyaya verdiğim linkten indirdiğin beğendiğin programları atıyorsun. Buraya kadar her şey tamam. (aynı zamanda bu yöntemle müzikte atıyoruz mantık belli)

Not: Hafıza kartın telefonda takılı ise iki tane sürücü bulacaktır bilgisayar. Bunların hangisinin hafıza kartı olduğunu anlamak için üstüne sağ klik yapıp özellikler diyoruz doğal olarak boyutu büyük olan hafıza kartı oluyor :p

Şimdi kabloyu telefondan çıkarıyoruz ve programları attığın konumu buluyoruz dosya yöneticisinden.
Bulduktan sonra atıyorum "maxicep.jar" isimli programı kuracaksın. Üstüne tıkla yükleye bas.
Bir kaç uyarı verecektir kurulum aşamasında onların hepsine evet diyoruz tabi güvenmediğin bir program olur ise dikkat et bu seçeneklere telefonundan olma.

Eğer Wap veya wifi gerektiren programlar kullanacaksan yine üstte anlattığım gibi uyarı metinleri çıkacaktır. Bu seçeneklere evet diyoruz (Tabii programa güveniyorsak)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, eğer anlattıklarımdan birşey anlamadıysan çekinme söyle yeni bi metin hazırlarım yeterki işin görülsün :)

Ayrıca başka sormak istediğin bişey varsa onlarıda ayrı başlık altında sorarsan hem arama motorlarından gelecek ziyaretçiler açısından yararlı olur.

Selametle;

ya kardeş w-t3 wap ayarlarını nasıl yapacağım? yardım edersen sevinirim

lupus56

lupus56

Üye
Kardeş bende trident w-t3 var oyunları telefona kaydettim yükleye basıyorm yüklemek istermisiniz diyor evet diyorum nereye kayıt olsun diyor hafıza kartına diyorum (hafıza kartı ve tel hafızasını denedim ikisindede aynı problem oldu) ağ/disk sorunu oldu diyor %58de oyunu yüklemiyor yardım edermisiniz TESEKKÜRLER

minkara

minkara

Üye
PROGRAMLAR İÇİN BURAYA

Selametle;

teşekkürler :oke::oke::oke:

fuscan

fuscan

Üye
kardeş benide aydınlattın ne muradın varsa göresin teşekkürler

cvbgnnh

Üye
tşk ama bende gereken yetkilere sahip deil yazıyor nedir anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim tşk.

scream_42

Üye
Arkadaşlar ben de 2 gün önce aldım telefonu ve çok karizmatik :)

Kullanma kılavuzunda 1-2 yerde dokunmatik oldugunu yazmış. Yanlış yazılmış herhalde dedim.

Ancak burda yanlış okumadıysam dokunmatik deniyor.

Ben mi yanlış biliyorum yoksa gerçekten bu telin dokunmatik mi olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...