Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident w t9 wifi kablosuz internet bağlantısı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memoli981
Üye
Konu Sahibi
Trident w t9 wifi kablosuz internet bağlantısı
Arkadaşlar,
Birisi bana şu Trident w t9 modelinin wifi kablosuz internet bağlantısı nasıl yapıldığını söyleyebilir mi?
Evde kablosuz modem var telefondan wifi den bi türlü internete giremedim. Yardım Yardım Yardım..
furkantel
Üye
senin evindeki interneti görüyorsa sorun yok eğer şifre istiyorsa şifreyi yazarsın etkinleştirildi der ondan sonra internete girersin ama bağlantı seçimlerinden wlan ı seççen yoksa hayatta bağlanmaz bendede öle olmuştu oradan ayarladım wlan sayesiinde internetin keyfini çıkarttım...sende çıkar....keyifli internetterler ve keyifli sohbetlerrr
senin evindeki interneti görüyorsa sorun yok eğer şifre istiyorsa şifreyi yazarsın etkinleştirildi der ondan sonra internete girersin ama bağlantı seçimlerinden wlan ı seççen yoksa hayatta bağlanmaz bendede öle olmuştu oradan ayarladım wlan sayesiinde internetin keyfini çıkarttım...sende çıkar....keyifli internetterler ve keyifli sohbetlerrr
İşte bende o ayarları wlan ı nasıl seçeceğimi soruyorum..
minkara
Üye
arkadaşım modeminin ayarları kısmına git wlan ayarlarında şifreleme seçeneğini varsa sadece wpa yap o zaman sorun çekmessin birde şuna dikkat et şifrende yazdığın harfler bazen bu telefonda farklı karakter olarak alglanıyor şifrendeki tüm karakterlerin ing. olmasına özen göster ... telefona gelince java yaralrı kısmından WIFI iseçmen bütün sorunu çözecektir... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .